JAUNUMI

Pārtikas uzņēmumu reputācijas topā "Fazer Latvija" kāpums uz septīto vietu

19.06.2017. | Gardi notikumi
Fazer Latvija uzņēmumu reputācijas topā šogad ierindots 26. vietā, pakāpjoties par divām vietām, salīdzinājumā ar 2016. gadu. Savukārt pārtikas ražošanas uzņēmumu vidū Fazer Latvija ierindots septītajā vietā. Viens no Fazer darbības stūrakmeņiem ir sociālā atbildība, kas ietver dažādas jomas, tostarp arī atbildību pret vidi un darbiniekiem, kas atzinīgi novērtētas "Uzņēmumu reputācijas topā".

"Ungurmuižai 285" svētki norisināsies no 30.jūnija līdz 2.jūlijam

14.06.2017. | Gardi notikumi
Ungurmuižā no 30.jūnija līdz 2.jūlijam plānota svētku programma, kurā iekļauti koncerti, izstādes un citas aktivitātes par godu Ungurmuižas jubilejas svinībām.

APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – MAIJS 2017

06.06.2017. | TOP 10
Sezona "baudīt maltīti ārpus mājām", mūsuprāt, ir oficiāli sākusies. Pavasara pēdējā mēnesī maijā un vasarā restorāni un kafejnīcas atver savas āra terases, piedāvā jaunumus ēdienkartē un šajā laikā tiek atvērtas arī jaunas vietas. Šis laiks pavisam noteikti ir īstais, lai gardēži ļautos kārdinošajiem piedāvājumiem ēdienkartēs. Iespējams, BarRadar maija TOP10 palīdzēs Tev izlemt, kur ieturēt savu nākamo maltīti ārpus mājām. Baudām laiku un vilinošos ēdināšanas vietu piedāvājumus!

Jauns spēlētājs Rīgas restorānu kartē – Andrejostā esošā "Muusu Terase"

31.05.2017. | Gardi notikumi
No šī gada maija Rīgas restorānu mīļotājus un vasaras baudītājus iepriecina vēl kāds jaunatklājums – Andrejsalā, Daugavas krasta Andrejostas jahtklubā atklātais restorāns Muusu Terase ar skatu uz pilsētas pasažieru ostu. Restorāns Muusu Terase ir Vecrīgas sirdī esošā restorāna Muusu jaunākā māsa, un tajā nevienu vien pārsteigumu būs sarūpējis abu restorānu šefpavārs – viens no labākajiem pavāriem Latvijā Kaspars Jansons.

APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – APRĪLIS 2017

03.05.2017. | TOP 10
Gada mēnešus raiti šķiram uz priekšu gluži kā grāmatas lapas. Tā esam nonākuši līdz BarRadar aprīļa TOP10. Aizvadītā mēneša jaunumu un pārsteigumu novērtēšanu atstāsim Tavā ziņā. Pavasarim vēl tā īsti nesākoties, bet vasarai (vismaz pēc kalendāra) strauji tuvojoties, vairākas kafejnīcas un restorāni izbūvē savas āra terases. Vai jau esi nobaudījis gardumus aprīļa TOP10 vietās? Ja nē, ir pienācis īstais laiks. Krāšņu, gardu un jauniem kulinārijas atklājumiem bagātu mēnesi!

Klajā nākuši četri zīmola "Valmiera" augstas pievienotās vērtības produkti

25.04.2017. | Gardi notikumi
Virzoties uz mērķi patērētājiem piedāvāt veselīgus produktus ar augstu pievienoto vērtību, Latvijā vadošais piena pārstrādes uzņēmums Food Union ir paplašinājis zīmola "Valmiera" produktu klāstu ar četriem jaunumiem. Tiem, kam cieņā ir liesāki piena produkti, radīts "Valmiera" Grieķu jogurts ar 0% un 2% tauku saturu. Savukārt, tiem, kuri labprāt izvēlas ar olbaltumvielām bagātinātus piena produktus, radīts universāls "Valmiera" Fit&Protein jogurts ar 37g olbaltumvielu un 0% un 2% tauku sastāvā. Investīciju apjoms, kas ieguldīts jauno produktu palaišanā tirgū, ir ap 60 tūkstošiem eiro.

Investējot 20 tūkstošus eiro "Food Union" paplašina zīmola "Rasēns" sortimentu ar četriem jaunumiem

12.04.2017. | Gardi notikumi
Investējot ap 20 tūkstošiem eiro, Latvijā vadošais piena pārstrādes uzņēmums "Food Union" ir paplašinājis mazo gardēžu iemīļotā zīmola "Rasēns" sortimentu ar četriem jauniem produktiem – "Rasēns" raudzēta piena dzērieniem ar melleņu un zemeņu-banānu garšu un "Rasēns" biezpiena krēmiem ar aveņu un melleņu garšu.

Atzīmējot Ungurmuižas restorāna gada jubileju, notiks mūzikas un vīna vakars

10.04.2017. | Gardi notikumi
29.aprīlī plkst.18.00 atzīmējot IV Starptautisko Džeza dienu un Ungurmuižas restorāna gada jubileju, Ungurmuižā uzstāsies Ata Andersona kvartets. Aprīlī Latvija jau ceturto reizi pēc kārtas piedalīsies Starptautiskās Džeza dienas svinībās, tām pirmoreiz pievienojas arī Ungurmuiža ar Ata Andersona kvarteta koncertu, veltītu kanādiešu džezmenim Kenny Wheeler.

APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – MARTS 2017

10.04.2017. | TOP 10
Vai pavasari var saukt ne tikai par visa plaukšanas, bet arī pārsteigumu laiku? Noteikti! Pārsteigumi šoreiz arī BarRadar marta mēneša TOP10. Mūsu lapā marta apmeklētāko profilu TOPā iekļuvuši TOPa jaunpienācēji, bet šomēnes TOPa rindās vietu sadalījuma maiņa notikusi arī starp dažām TOPa ilgstošām dalībniecēm. TOPs šoreiz ir krāsains gluži kā pavasaris - ar jaunpienācējiem, pastāvīgajiem dalībniekiem un vietu sadalījuma maiņu. Jā, jaunumi un pārsteigumi līdz ar pavasara iestāšanos pamanāmi arī BarRadar. Nu ko, lai labi garšo arī šomēnes!

"Steak Supply" Rīgā piedāvās nebijušu steiku baudīšanas un gatavošanas pieredzi

24.03.2017. | Gardi notikumi
Rīgas centrā durvis vēris veikals-studija "Steak Supply", kas sniegs jauna veida steiku baudīšanas pieredzi rīdziniekiem, piedāvājot augstākās kvalitātes nogatavinātu liellopa steiku un pasniedzot meistarklases steika pagatavošanā pieredzējušu pavāru vadībā.

"Gan Bei" par esošo situāciju un nākotnes plāniem

23.03.2017. | Gardi notikumi
Uzņēmuma tuvākie nākotnes plāni Latvijā ir apmeklētāju iecienītā un strauji augošā veikalu-kafejnīcu tīkla "Lage Gastronomija" attīstīšana. Tāpat plānots atvērt jaunus restorānus "Galleria d`arte" un "Gan Bei", kā arī pilnībā rekonstruēt vasaras restorāna "Gan Bei" telpas Jūrmalā, atverot ļoti mūsdienīgu restorānu, kas darbosies visu gadu.

"Rīgas Melnā Balzama" pārdošanas apjomi pasaulē pērn auguši par 20%

10.03.2017. | Gardi notikumi
"Rīgas Melnā Balzama" līnijas dzērienu kopējie pārdošanas apjomi pērn, salīdzinot ar 2015.gadu, uzrādīja stabilu pieaugumu gan pašmāju, gan ārvalstu tirgos. Starptautiskajos tirgos ārpus Baltijas zīmola pārdošanas apjoms pērn audzis par 20%, savukārt Latvijā 2016.gads noslēgts ar 6% pārdošanas apjomu kāpumu, informē zīmola globālais mārketinga vadītājs Māris Kalniņš.

Save my day - jauns īpašas kvalitātes kafijas koncepts Rīgas centra tunelī

10.03.2017. | Gardi notikumi
Šodien Rīgā tiek atvērta jauna vieta, kur baudīt kafiju. Save my day ir ambiciozs un interesants īpašas kvalitātes kafijas koncepts, kas piedāvās augstākās kvalitātes kafiju un ēdienu par ļoti zemu cenu līdzi ņemšanai un tiks atvērts vienā no gājēju plūsmas noslogotākajām vietām Rīgā - ZZ gājēju tunelī zem 13.janvāra ielas (virzienā no universālveikala Stockmann uz Vecrīgu). Espresso bāra atklāšanas diena ir 10.marts, kad ikvienam interesentam būs iespēja nobaudīt Save my day kafiju Cappuccino, Flat white vai Americano par brīvu.

APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – FEBRUĀRIS 2017

07.03.2017. | TOP 10
Lai arī sniegs un ziema, kā rādās, negrib laist mūs vaļā, oficiālais ziemas pēdējais mēnesis februāris ir noslēdzies. Šī iemesla dēļ ir laiks ikmēneša TOP 10 stāstam. Prieks par jau ilgstošiem TOPa dalībniekiem un arī mēneša jaunpienācējiem BarRadar meklētāja saimei. Nododam Tavam vērtējumam mūsu atskatu uz februāri ēdināšanas pasaulē.

Labdarības projekts "Kārumu tirdziņš" kafejnīcā "Mamkafe"

06.03.2017. | Gardi notikumi
Bezpeļņas organizācija biedrība "Palīdzēsim dzīvniekiem" kopā ar izdevniecību "LILIT" rīko labdarības projektu "Kārumu tirdziņš". Labdarības pasākums notiks 8.aprīlī plkst.11.00-17.00 kafejnīcā Mamkafe Rīgā, Lienes ielā 9.

Dalī pastaiga. Mūzikas un vīna vakars Ungurmuižā

01.03.2017. | Gardi notikumi
Gaidot pavasari, aicinām uz košu saviesīgu vakaru Ungurmuižā! 12.martā plkst. 17.00 ar koncertprogrammu "Dalī pastaiga" viesosies laikmetīgā džeza grupa "Ainavisti" sadarbībā ar stepa dejas grupu "Soul Tap". Vakaru papildinās Spānijas vīnu degustācija un kompānijas "Mediato" pārstāvju stāstījumi par vīnu.

NOSKAIDROTI 2016.GADA EKSELENCE 30 LABĀKIE RESTORĀNI LATVIJĀ

24.02.2017. | Gardi notikumi
Ceturto gadu pēc kārtas atzīti ārvalstu eksperti noteikuši 2016.gadā labākos Latvijas restorānus un kāroto "Ekselence labākā restorāna Latvijā 2016" titulu aizvadītajā gadā ieguvis restorāns "Vincents", godpilno otro vietu ieņēmis restorāns "Bibliotēka No1", bet trešajā vietā ierindojies "Restorāns 3", kas ir viens no pieciem trīsdesmit labāko restorānu saraksta jaunpienācējiem. Par aizgājušā gada labākajiem jaunajiem restorāniem atzīti – "Ferma", "Entresol", "COD".

APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – JANVĀRIS 2017

07.02.2017. | TOP 10
Pirmais 2017.gada mēnesis ir pagājis un pienācis laiks atskatīties uz tajā notikušo. Daži ieliks pirmos ķeksīšus jaunā gada apņemšanās sarakstā, citi atzīmēs, ka janvārim aizejot, esam par vēl vienu mēnesi tuvāk pavasarim, bet mēs, BarRadar komanda, kā atskatu uz iepriekšējo mēnesi, arī šogad turpinām TOP 10 tradīciju. Mūsu pārskats par pagājušo mēnesi Tavam vērtējumam tiek nodots caur janvāra apmeklētāko profilu TOP 10. Paldies, ka joprojām esi kopā ar mums. Lai izdevies gads un tiekamies nākamo mēnešu apkopojumos.

Latvijas blogeri izveidojuši alternatīvo labāko restorānu TOP 10

31.01.2017. | Palīgs gardēžiem
Paralēli tam, kad Michelin līmeņa šefpavāri vērtē Latvijas labākos restorānus, "Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā 2016" projekta rīkotāji jau otro gadu pēc kārtas ir apkopojuši arī vadošo Latvijas ēdiena un dzīvesstila blogeru viedokļus. Rezultātā ir noskaidrots, kuri 10 Latvijas restorāni pēc blogeru domām bija labākie 2016.gadā un kuros piecos restorānos tiek pasniegti visgaršīgākie deserti.

Vidusjūras virtuves restorāns "Riviera" atklāj austeru bāru

25.01.2017. | Gardi notikumi
Rīgas klusajā centrā esošais Vidusjūras virtuves restorāns "Riviera" ir paplašinājis savu darbību, izveidojot greznu zāli ar iebūvētu austeru bāru. Tajā pieejams vairāk par duci dažādu austeru – gan pasaulē labi zināmas austeres, gan arī plašākai publikai mazāk pazīstamas jūras veltes jaunās garšās.

Bar•Radar jaunumi

Pārtikas uzņēmumu reputācijas topā "Fazer Latvija" kāpums uz septīto vietu
Fazer Latvija uzņēmumu reputācijas topā šogad ierindots 26. vietā, pakāpjoties par divām vietām, salīdzinājumā ar 2016. gadu. Savukārt pārtikas ražošanas uzņēmumu vidū Fazer Latvija ierindots septītajā vietā. Viens no Fazer darbības stūrakmeņiem ir sociālā atbildība, kas ietver dažādas jomas, tostarp arī atbildību pret vidi un darbiniekiem, kas atzinīgi novērtētas "Uzņēmumu reputācijas topā".
19.06.2017.
"Ungurmuižai 285" svētki norisināsies no 30.jūnija līdz 2.jūlijam
Ungurmuižā no 30.jūnija līdz 2.jūlijam plānota svētku programma, kurā iekļauti koncerti, izstādes un citas aktivitātes par godu Ungurmuižas jubilejas svinībām.
14.06.2017.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – MAIJS 2017
Sezona "baudīt maltīti ārpus mājām", mūsuprāt, ir oficiāli sākusies. Pavasara pēdējā mēnesī maijā un vasarā restorāni un kafejnīcas atver savas āra terases, piedāvā jaunumus ēdienkartē un šajā laikā tiek atvērtas arī jaunas vietas. Šis laiks pavisam noteikti ir īstais, lai gardēži ļautos kārdinošajiem piedāvājumiem ēdienkartēs. Iespējams, BarRadar maija TOP10 palīdzēs Tev izlemt, kur ieturēt savu nākamo maltīti ārpus mājām. Baudām laiku un vilinošos ēdināšanas vietu piedāvājumus!
06.06.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: