BarRadar ēd

BarRadar ēd: PLANETA

15.03.2014. | BarRadar ēd
Restorāna iekārtojums vedina uz rimtu noskaņu, skaidrās tīrās formas un klusinātais apgaismojums rosina uz nesteidzīgu ēdienu baudīšanu. Te apmeklētājs jūtas gaidīts un ne uz mirkli neatstāts bez uzmanības. Ēdienu noformējums līdzinās mini mākslas darbam. Tiem, kuriem tuva eiropeiski japāniskā virtuve, patiks.

BarRadar ēd: CHEESE MOON

07.11.2013. | BarRadar ēd
Pavēlā rudens vakarā iegriezāmies nesen Sarkandaugavā Duntes biroju centra 1.stāvā atklātajā restorānā-picērijā Cheese Moon. Klusinātais apgaismojums, siltie interjera toņi un ērtie platie dīvāni pie galdiņiem uzreiz vedināt vedināja uzkavēties šeit ilgāk. Nopriecājāmies, ka uzsvars vietas nosaukumā ir liekams uz vārdu „restorāns” nevis „picērija”.

BarRadar ēd: Garāža

19.11.2012. | BarRadar ēd
Valsts svētku dienā Vecrīga bija neparasti klusa. Ieklīduši šķērsielā, kas atduras pret Zviedru vārtiem, atradām vienu no nedaudzajām vietām, kas todien strādāja – restorāns „Garāža” (Aldaru 10). Iekšpusē atmosfēra bija tikpat rimta.

BarRadar ēd: Cup & Cino

15.08.2012. | BarRadar ēd
Lai gan vasaras jau sliecas uz rudens pusi, t/c Sky & More kafejnīcas Cup & Cino āra terasē var sajusties kā vasaras puķu pļavā. Ēdieni gardi, servēti acīm baudāmi, apkalpošana laipna. Rezumē: vērts iegriezties!

BarRadar ēd: Rrooomm

08.08.2012. | BarRadar ēd
Ēdienu dažādība patīkami pārsteidza – salāti, aukstās un karstās uzkodas, zupas, pastas, putnu, cūkgaļas, liellopu gaļas ēdieni, zivis un deserts. Ēdienu nosaukumi arī ar izdomu, kas to varēja padomāt, ka pastāv gan pirmās, gan otrā bērnības saldējuma kokteilis, pēdējais ar plūmju sulu, mandeļu skaidiņām un avenēm.

BarRadar ēd: GUSTAVS ĀDOLFS

03.08.2012. | BarRadar ēd
Minirestorāna sarkanīgās sienas, uz kurām daudzie rāmīši ar seno laiku foto un avīžu izgriezumiem, un neierasti zaļganie griesti vienkopus ar karameļu brūnganiem krēsliem un galdiem viennozīmīgi rada mājīguma atmosfēru ar mazliet nostalģisku pieskaņu.

BarRadar ēd: Zvejnieku sēta

19.07.2012. | BarRadar ēd
Zvejnieku sēta iekārtota tradicionālā krogu vai traktieru stilā ar masīviem koka krēsliem, galdiem, senatnīgām petroleja lampām un dažādiem jūrniecības atribūtiem – mazo kuģīšu modeļi, kuģa stūre, gliemežvāki. Pie sienām melnbaltas fotogrāfijas.

BarRadar ēd: ēdienu studija Al’berts

16.06.2012. | BarRadar ēd
Ēdienu studija Al’berts atrodas Brīvības ielā 182, iekārtojusies bijušā restorāna Kalipso telpās. Skan blūzs, kas piešķir vietai rimtu atmosfēru. Seši galdiņi un četras vietas pie letes.

Bar•Radar jaunumi

"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
"Latvijas balzams veikali" tīkls šogad attīstībā investējis 95 tūkstošus eiro
"Latvijas balzams veikali" šogad turpinājis mērķtiecīgi attīstīties un investējis jau esošo veikalu modernizācijā, kā arī atvēris jaunus veikalus reģionos un paplašinājis savu outletu skaitu. Specializētā veikalu tīkla attīstībā šogad ieguldīti jau 95 tūkstoši eiro, informē "Latvijas balzams veikali" specializētā alkoholisko dzērienu veikalu tīkla izpilddirektore Oļesja Saveļjeva.
20.10.2017.
"Rīgas Melnais Balzams Ķiršu" sasniedzis rekordaugstus pārdošanas rādītājus
"Rīgas Melnais Balzams" dzērienu līnijas jaunpienācējs – ķiršu balzams, kura ražošana tika uzsākta šī gada augustā, strauji iekarojis savu vietu alkoholisko dzērienu tirgū un sasniedzis ievērojamus pārdošanas apjomus. Nepilnu divu mēnešu laikā pārdoti vairāk nekā 70 tūkstoši "Rīgas Melnā Balzama Ķiršu" pudeļu jeb aptuveni 33 tūkstoši litru. Savukārt no kopējiem "Rīgas Melnā Balzama" pārdošanas apjomiem jaunais ķiršu balzams sasniedzis jau 16%.
06.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: