BarRadar ēd

BarRadar ēd: PLANETA

15.03.2014. | BarRadar ēd
Restorāna iekārtojums vedina uz rimtu noskaņu, skaidrās tīrās formas un klusinātais apgaismojums rosina uz nesteidzīgu ēdienu baudīšanu. Te apmeklētājs jūtas gaidīts un ne uz mirkli neatstāts bez uzmanības. Ēdienu noformējums līdzinās mini mākslas darbam. Tiem, kuriem tuva eiropeiski japāniskā virtuve, patiks.

BarRadar ēd: CHEESE MOON

07.11.2013. | BarRadar ēd
Pavēlā rudens vakarā iegriezāmies nesen Sarkandaugavā Duntes biroju centra 1.stāvā atklātajā restorānā-picērijā Cheese Moon. Klusinātais apgaismojums, siltie interjera toņi un ērtie platie dīvāni pie galdiņiem uzreiz vedināt vedināja uzkavēties šeit ilgāk. Nopriecājāmies, ka uzsvars vietas nosaukumā ir liekams uz vārdu „restorāns” nevis „picērija”.

BarRadar ēd: Garāža

19.11.2012. | BarRadar ēd
Valsts svētku dienā Vecrīga bija neparasti klusa. Ieklīduši šķērsielā, kas atduras pret Zviedru vārtiem, atradām vienu no nedaudzajām vietām, kas todien strādāja – restorāns „Garāža” (Aldaru 10). Iekšpusē atmosfēra bija tikpat rimta.

BarRadar ēd: Cup & Cino

15.08.2012. | BarRadar ēd
Lai gan vasaras jau sliecas uz rudens pusi, t/c Sky & More kafejnīcas Cup & Cino āra terasē var sajusties kā vasaras puķu pļavā. Ēdieni gardi, servēti acīm baudāmi, apkalpošana laipna. Rezumē: vērts iegriezties!

BarRadar ēd: Rrooomm

08.08.2012. | BarRadar ēd
Ēdienu dažādība patīkami pārsteidza – salāti, aukstās un karstās uzkodas, zupas, pastas, putnu, cūkgaļas, liellopu gaļas ēdieni, zivis un deserts. Ēdienu nosaukumi arī ar izdomu, kas to varēja padomāt, ka pastāv gan pirmās, gan otrā bērnības saldējuma kokteilis, pēdējais ar plūmju sulu, mandeļu skaidiņām un avenēm.

BarRadar ēd: GUSTAVS ĀDOLFS

03.08.2012. | BarRadar ēd
Minirestorāna sarkanīgās sienas, uz kurām daudzie rāmīši ar seno laiku foto un avīžu izgriezumiem, un neierasti zaļganie griesti vienkopus ar karameļu brūnganiem krēsliem un galdiem viennozīmīgi rada mājīguma atmosfēru ar mazliet nostalģisku pieskaņu.

BarRadar ēd: Zvejnieku sēta

19.07.2012. | BarRadar ēd
Zvejnieku sēta iekārtota tradicionālā krogu vai traktieru stilā ar masīviem koka krēsliem, galdiem, senatnīgām petroleja lampām un dažādiem jūrniecības atribūtiem – mazo kuģīšu modeļi, kuģa stūre, gliemežvāki. Pie sienām melnbaltas fotogrāfijas.

BarRadar ēd: ēdienu studija Al’berts

16.06.2012. | BarRadar ēd
Ēdienu studija Al’berts atrodas Brīvības ielā 182, iekārtojusies bijušā restorāna Kalipso telpās. Skan blūzs, kas piešķir vietai rimtu atmosfēru. Seši galdiņi un četras vietas pie letes.

Bar•Radar jaunumi

Latvijā ražotais degvīns "Amber Gold" iegūst Red Dot balvu dizainā
A/S "Latvijas balzams" ražotais degvīns "Amber Gold™ Vodka" par godu tā unikālajam iepakojumam šogad ieguvis jau otro dizaina balvu. Nupat saņemta prestižā Red Dot 2017 balva disciplīnā Komunikācijas dizains. Iepakojuma ideja, kuras autors ir Ēriks Šulcsno dizaina aģentūras "BrandBox", tapis, iedvesmojoties no Baltijas jūras un dzintara, kas ir arī degvīna "Amber Gold" vadmotīvs.
14.08.2017.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – JŪLIJS 2017
Esam apkopojuši BarRadar jūlija TOP 10. Vasaras pilnbrieda mēnesis ir raibs, jo neatkarīgi no laikapstākļiem tas ir notikumiem un pasākumiem bagāts laiks. Kāzas, dzimšanas dienas, gadadienas un daudzi citi svētki ļoti aktīvi tiek atzīmēti tieši šajā mēnesī. Īpaša nozīme svinību scenārijā ir vietas izvēlei, jo tā piešķir noskaņu pasākumam kopumā. Nereti gan lielu, gan mazu svētku svinēšanai izvēlas restorānus un kafejnīcas, iespējams, ka tas ir veicinājis kādas izmaiņas mūsu ikmēneša TOPā, bet to ļausim novērtēt Tev. Lai mums piepildīts augusts!
04.08.2017.
Ar jauno "Rīgas Melnā Balzama" ķiršu versiju plāno augt vietējā un eksporta tirgū
Papildinot "Rīgas Melnā Balzama" dzērienu līniju, A/S "Latvijas balzams" sāk ražot jaunu ķiršu balzama versiju. Uzsākot šobrīd limitētās ķiršu sērijas "Rīgas Melnā Balzama" ražošanu, uzņēmums plāno kāpināt dzēriena pārdošanas apjomus gan pašmāju, gan eksporta tirgū, tai skaitā tuvākajos gados būtiski augt ASV un Lielbritānijā. Zīmīgi, ka jaunā "Rīgas Melnā Balzama Ķiršu" sērija tiek laista klajā tieši šogad par godu zīmola receptūras radīšanas 265. gadskārtai.
03.08.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: