Vietas meklēšana

Loading google maps...
Pēdējās pievienotās vietas
Kopā: 1640

Smeķis

Kafejnīca
Brīvības gatve 224, k-2, Rīga
Šodien: nestrādā

B Burgers

Bistro
Brīvības iela 40, Rīga
Šodien: 00:00-07:00; 11:00-07:00

The Left DOOR BAR

Bārs
Antonijas 12, Rīga
Šodien: 00:00-01:00; 12:00-01:00

Zaļais Dārzs

Restorāns
Liepājas iela 19, Rīga
Šodien: 10:00-23:45

Tasty Noliktava

Bistro
Ganību dambis 24D, Rīga
Šodien: nestrādā

Gabriel GRILS

Bistro
Mazā Nometņu iela 36, Rīga
Šodien: 11:00-19:00

Riverside house

Restorāns
Krasta iela 89, Rīga
Šodien: 12:00-24:00

Bhajan

Kafejnīca
Antonijas iela 10, Rīga
Šodien: 11:00-21:00

Rocket Bean Roastery

Kafejnīca
Miera iela 29/31, Rīga
Šodien: 09:00-23:00

STREET BURGERS

Bistro
Meža iela 4a, Rīga
Šodien: 11:00-23:00

DK Kafe

Kafejnīca
Jāņa Čakstes gatve 72, Rīga
Šodien: 09:00-23:00

TRUBA Live

Bārs
Kurzemes prospekts 21, Rīga
Šodien: 00:00-06:00; 22:00-06:00

Pilsētnieks

Bistro
Brīvības gatve 214m, Rīga
Šodien: nestrādā

Chateau Verdens

Vīnotava
Bērzaunes iela 12, Rīga
Šodien: nestrādā

Tortes fabrika

Beķereja
Bērzaunes iela 7, Rīga
Šodien: nestrādā

The Godfather

Kafejnīca
Baznīcas iela 32/11, Rīga
Šodien: 10:00-23:00

Slāvu restorāns

Restorāns
Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris 12, Rīga

Bagatelle

Restorāns
Dzirnavu iela 113A-103 (Upīša Pasāža), Rīga
Šodien: 17:00-23:00

Happy Art Museum

Vīnotava
Dzirnavu iela 67 (Galleria Riga 7.stāvs), Rīga
Šodien: 13:00-22:00

L'Osteria

Restorāns
Marijas iela 25 (ieeja no Blaumaņa ielas), Rīga
Šodien: 11:00-24:00

Bar•Radar jaunumi

Bērzu sulu tējas recepte
Ja pienācis brīdis, kad šķiet - svaigas bērzu sulas ikdienas uzturā nu jau par daudz, laiks izmēģināt alternatīvu organisma pavasara attīrīšanas rituālu. Ceļotājs Jānis Vaišļa un tējdaris Ikars Keišs bērzu sulās vāra tēju. Un, kur gan vēl veselīgāk baudīt tēju, ja ne mežā, svaigā gaisā līdzās dziednieciskās sulas avotam - bērzam.
14.04.2015.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – MARTS 2015
Marta mēneša TOPā, jāsaka, puse un pusi - vecās labās un jaunās atraktīvās ēdienu un dzērienu baudīšanas vietas. Noteikti novērtējiet arī mēneša jaunpienācējus!
13.04.2015.
Trīs klasiski kokteiļi – kā padarīt tos patiešām izcili gardus?
Kokteiļu jaukšanas mākslas atslēga – pareizi sagatavotas sastāvdaļas un pacietība. Iepazīsties ar Tima Džadža izstrādātajām trīs kokteiļu receptēm un apgūsti, kā ar nelielu iepriekšēju sagatavošanos varēsi pārsteigt savus draugus ar patiešām izciliem kokteiļiem!
08.04.2015.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: