Vietas meklēšana

Loading google maps...
Pēdējās pievienotās vietas
Kopā: 1820

Upene Cafe

Kafejnīca
Upes iela 9, Iecava
Šodien: 10:00-18:00

Marijas kafija

Restorāns
Atbrīvošanas aleja 88, Rēzekne
Šodien: 09:00-23:00

Agate Hotel

Restorāns
Skolas iela 16, Ozolnieki
Šodien: 12:00-20:00

Mālpils muiža

Restorāns
Pils iela 6, Mālpils novads

Baltu Ozols

Restorāns
Lāčplēša iela 35, Lielvārde
Šodien: 14:00-22:00

Moltto

Vīnotava
Ģertrūdes iela 20, Rīga

Bufete Gauja

Kafejnīca
Stabu iela 32, Rīga
Šodien: 00:00-02:00; 13:00-00:00

Grill Diner

Bistro
Šampētera iela 180, Rīga
Šodien: 10:00-22:00

Pļavas

Restorāns
Valdemāra iela 121, Salacgrīvas novads

St. Petrus

Restorāns
Skārņu iela 11, Rīga
Šodien: 12:00-22:00

LUNA Cafe

Kafejnīca
Mihoelsa iela 68-1A, Daugavpils
Šodien: 10:00-22:00

Puncis

Bistro
Brīvības iela 155/5, Rīga

Stolica

Restorāns
Stabu iela 10, Rīga
Šodien: 00:00-03:00; 13:00-23:00

Pūce

Bārs
Peldu iela 26/28, Rīga
Šodien: 00:00-06:00; 12:00-00:00

Nemiers

Bārs
Briāna iela 9a, Rīga
Šodien: 00:00-04:00; 17:00-00:00

MEAT Hunters

Restorāns
Šķūņu iela 19, Rīga
Šodien: 10:00-23:00

Karamele

Kafejnīca
Viestura iela 8, Jēkabpils

Restorāns 4 Krasti

Restorāns
Gaujas iela 33a, Ādažu novads
Šodien: 11:00-20:00

Mārupīte

Kafejnīca
Daugavas iela 27, Mārupes novads

Bar•Radar jaunumi

Latvijā arvien vairāk cieņā maize ar pievienoto vērtību
Latvijā puse jaunu cilvēku vecumā no 18 līdz 24 gadiem ikdienā patērē rudzu un kviešu maizi ar sēklām, klijām, graudiem un citām piedevām, liecina Fazer Latvija un pētījumu centra SKDS veiktais pētījums par maizes lietošanas paradumiem Latvijā. Pieaugot izglītības un ienākumu līmenim, cilvēki veikalā izvēloties maizi lielāku uzmanību pievērš tās sastāva kvalitātei un arvien mazāk uzturā lieto kviešu un saldskābmaizi. Cilvēki izvēlas tādas veselīgākas alternatīvas, kā rudzu un kviešu maize ar piedevām.
07.12.2016.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – NOVEMBRIS 2016
Novembris ir svinībām bagāts mēnesis, kurā atzīmējam valsts mēroga svētkus. Šis ir arī laiks gadā, kad šur tur jau manām pirmos Ziemassvētku vēstnešus. Šķiet, ka svinības un īpašu notikumu atzīmēšana ir periods, kad restorānos, kafejnīcās un citās ēdināšanas vietās notiek liela rosība. Gardiem notikumiem piepildīts novembris noteikti bija arī mūsu tradicionālā BarRadar mēneša TOP 10 dalībniekiem. Novembra TOPā redzami gan jaunpienācēji, gan TOPā jau vairākkārt manītie.
04.12.2016.
"Rīgas Melnā Balzama" kausu šogad iegūst bārmenis no Ukrainas
"Rīgas Melnā Balzama" kausu un 3000 eiro prēmiju starptautiskajā bārmeņu konkursā "Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016" šogad ieguva bārmenis no Ukrainas – Stanislavs Muhins (Stanislav Mukhin) ar kokteili "Formula 17/52", kas savā nosaukumā zīmīgi atspoguļo "Rīgas Melnā Balzama" receptūras dzimšanas gadu.
25.11.2016.
Ziņu arhīvs »

Seko mums