Vietas meklēšana

Loading google maps...
Pēdējās pievienotās vietas
Kopā: 1573

Hačapuri

Restorāns
Tērbatas iela 41/43 (ieeja no Ģertrūdes ielas), Rīga
Šodien: 11:00-20:00

PinUp

Bārs
Pils iela 7, Rīga
Šodien: 12:00-22:00

Kursas Putni

Kafejnīca
Fr. Brīvzemnieka iela 28, Liepāja
Šodien: 10:00-20:00

HESBURGER

Restorāns
Vienības gatve 77, Rīga
Šodien: 09:00-22:00

Hesburger

Restorāns
Dzirciema iela 42, Rīga
Šodien: 09:00-21:00

Strelīcija

Kafejnīca
Sesku iela 7/2, Rīga
Šodien: 10:00-19:00

Puķītes 2

Beķereja
Brīvības iela 93, Liepāja
Šodien: 07:30-19:00

Cascara

Kafejnīca
Baznīcas iela 13, Rīga
Šodien: 08:00-20:00

Randiņš

Kafejnīca
Ausekļa iela 20, Rīga
Šodien: 08:00-17:00

Senjorita Kukū

Restorāns
Brīvības iela 32, Ogre
Šodien: 11:00-21:00

Apšeron

Restorāns
Elizabetes iela 7, Rīga
Šodien: 10:00-21:00

Locale

Restorāns
Grēcinieku iela 8, Rīga
Šodien: 12:00-23:00

Mute

Restorāns
Tērbatas iela 63, Rīga

LOOK

Restorāns
Pulkveža Brieža iela 11, Rīga

CASA LATINA

Kafejnīca
13.janvāra iela 33, Rīga

La Kanna

Kafejnīca
Tērbatas iela 5, Rīga
Šodien: 09:00-22:00

Doma

Kafejnīca
L. Paegles iela 15, Sigulda, Siguldas novads
Šodien: 11:00-22:00

Citroons

Beķereja
Baznīcas iela 9/11, Rīga
Šodien: 09:30-19:00

Ekspedīcija

Bārs
Audupes iela 15/17, Rīga

Rockin' Papas

Restorāns
Bulduru prospekts 30 (Rockin Papas Hotel), Jūrmala
Šodien: 10:00-24:00

Bar•Radar jaunumi

Vasaras veselīgais spirdzinājums – smūtijs un tā pagatavošanas noslēpumi
Saldajiem jeb augļu smūtijiem kā pamata šķidrumu visbiežāk izmanto ūdeni, pienu, kefīru, kokosriekstu pienu vai svaigi spiestu sulu, kurai ir lielāka uzturvērtība. No augļiem ierasti izvēlas ogas, banānus, melones, mango, persikus, nektarīnus, aprikozes, ķirbjus, bet no garšvielām pievieno vaniļu, kanēli, kardamonu, anīsu, piparmētru, baziliku. Savukārt zaļajiem smūtijiem par pamatu izmanto ūdeni, zaļo tēju, kokosriekstu ūdeni, ko var arī sasaldēt ledus kubiņos, vai svaigi spiestas sulas ar lielāku uzturvērtību. Šiem kokteiļiem no augļiem izvēlas ābolus, bumbierus, ananāsus, melones, persikus, nektarīnus, vīnogas, bet no dārzeņiem un zaļumiem izvēlas gurķus, spinātus, kāpostus, bietes, skābenes, kam pievieno garšvielas, tai skaitā, baziliku, piparmētru, ingveru, ķiploku, majorānu, estragonu, dilles, maurlokus, koriandru, timiānu, pētersīļus.
28.07.2014.
NEDĒĻAS (28.07.-01.08.) PUSDIENU PIEDĀVĀJUMS SALĀTBĀRĀ
Bulgura salāti ar salātlapu mix, kukurūzu, svaigiem gurķiem, tomātiem, burkāniem, pesto mērci un sezama sēklām + dienas zupa pēc izvēles.
28.07.2014.
Brīvdienu garšu un sajūtu svētki jeb BRANČS
Katru sestdienu un svētdienu Restorāns DĀRZS piedāvā lieliskus brīvdienu brančus jeb brokastpusdienas. Galds tiek klāts uz plkst. 11:00, kad tiek gaidīti visi brokastotāji. Mieloties, čalot un baudīt brīvdienu garšas ir iespējams līdz plkst. 16:00.
25.07.2014.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: