Amber Beverage Group uzsāk jaunas, premiālas tekilas Rooster Rojo® ražošanu Meksikā

Pievienots: 27.09.2017.Autors: Amber Beverage Group Skatījumi: 2 / 241

Publicitātes foto

Baltijā lielākais dzērienu ražotājs un izplatītājs "Amber Beverage Group" (atrodas Rīgā) uzsāk premiālā tekilas zīmola Rooster Rojo® ražošanu Meksikā, kas tiks izplatīta visos lielākajos tekilas tirgos pasaulē. Radot šo jauno tekilas zīmolu, "Amber Beverage Group"  nostiprina savas pozīcijas starptautiskajā tekilas tirgū un paplašina savu produktu portfeli. Premiālās klases Rooster Rojo® tekila drīzumā būs pieejama arī Latvijā.

Rooster Rojo® tekila ir ražota no 100% agaves un izceļas gan ar dzēriena garšu, gan īpašo pudeles dizainu. To ražo Fabrica De Tequilas Finos rūpnīcā Tekilas reģionā Meksikā, ko Latvijas uzņēmums "Amber Beverage Group" iegādājās pagājušajā gadā. 

Rooster Rojo® tekilas galvenā izejviela ir tīra zilās agaves sula, kuru atbilstoši tradicionālajām tekilas destilācijas metodēm filtrē caur Meksikas sudraba filtru. 

Publicitātes foto

Jaunā tekila Latvijas veikalu plauktos parādīsies jau novembrī. Rooster Rojo® būs pieejams lielākajos tekilas tirgos pasaulē, tostarp ASV, Meksikā, Kanādā, Krievijā, Vācijā un Lielbritānijā.

Rooster Rojo® globālais zīmola direktors Mantas Zlatkus uzsver, ka "Rooster Rojo® ir premiāls tekilas zīmols, kam ir potenciāls konkurēt ar zināmākajiem tekilas zīmoliem pasaulē. Izrādot cieņu Meksikai un tās kultūrai, Rooster Rojo® vizuālā atpazīstamības zīme ir viens no Meksikas nacionālajiem simboliem – gailis, kam raksturīgs spēks un ambīcijas. Arī mēs esam iedvesmojušies no gaiļa enerģijas un zināma kareivīguma, lai kopā ar partneriem visa pasaulē radītu starptautiski atpazīstamu un atzītu tekilu." 

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: