Jauns spēlētājs Rīgas restorānu kartē – Andrejostā esošā "Muusu Terase"

Pievienots: 31.05.2017.Autors: Muusu Terase Skatījumi: 1 / 434

Muusu Terase publicitātes foto

No šī gada maija Rīgas restorānu mīļotājus un vasaras baudītājus iepriecina vēl kāds jaunatklājums – Andrejsalā, Daugavas krasta Andrejostas jahtklubā atklātais restorāns Muusu Terase ar skatu uz pilsētas pasažieru ostu. Restorāns Muusu Terase ir Vecrīgas sirdī esošā restorāna Muusu jaunākā māsa, un tajā nevienu vien pārsteigumu būs sarūpējis abu restorānu šefpavārs – viens no labākajiem pavāriem Latvijā Kaspars Jansons.

Muusu Terases komandas mērķis ir piedāvāt apmeklētājiem tikai labāko un baudāmāko izejvielu maltītes, tādējādi kļūstot par populārāko dzīvesstila restorānu Latvijā. Restorāna vizītkarte pavisam noteikti ir atvērtā virtuve ar ogļu grilu un bāru, kas ierīkots jūras konteinerā. Arī interjera dizainere Anna Butele, veidojot restorāna interjeru, izvēlējusies piesātinātos zilgani zaļos toņus, kas vizuāli saplūst ar Daugavas tuvumu un piestātnē esošajām jahtām.

Muusu Terase publicitātes foto

Restorāns piemērots gan steidzīgām darba dienām, gan laiskiem brīvdienu rītiem ģimenes lokā. Divās restorāna zālēs (no kurām viena īpaši paredzēta privātiem saviesīgiem pasākumiem un banketiem) var sasēsties līdz pat 80 cilvēkiem, savukārt pašā terasē restorāna komanda spēj apkalpot līdz pat 100 saules un laba ēdiena alkstošus viesus. Par plašu ēdienkarti ir parūpējies šefpavārs Kaspars Jansons, norādot, ka tā kopumā iedalās četrās apakšsadaļās – veģetārs un siers, gaļa un putni, zivs un jūras produkti, kā arī salds un auksts. Katrā no šīm sadaļām ir norādīti astoņi dažādi ēdienu veidi, atsevišķi neizceļot priekšēdienus un pamatdēdienus, bet atzīmējot, kuri ēdieni tiek pagatavoti uz atvērtā ogļu grila.

Restorāns ieviesis arī jaunu konceptu – katram apmeklētājam būs iespējams izvēlēties grilētās gaļas daudzumu pēc svara, ļaujot cilvēkiem nogaršot pēc iespējas dažādākus grilējumus.

Muusu Terase publicitātes foto

"Mēs nevēlējamies iet tradicionālo ceļu un ēdienkartē atsevišķi norādīt zupu, salātu un pamatēdienu sadaļas. Izvēlējāmies izcelt četras ēdienu grupas, tās atsevišķi arī paspilgtinot ar veidu, kā tie tiks pasniegti. Tieši tādēļ katrai ēdienu grupai būs savas krāsas trauki," stāsta šefpavārs Kaspars Jansons, piebilstot, ka šādu konceptu jau uzteikuši arī restorāna apmeklētāji, kas tā vien steidzas baudīt ne vien ēdienu, bet arī vienu no Rīgas skaistākajiem saulrietiem. Apmeklētāji izceļ arī plašo dzērienu piedāvājumu, tai skaitā, īpašos dienas kokteiļus, kas katru dienu tiek veidoti no svaigām, sezonai atbilstošām ogām.

Muusu Terase publicitātes foto

Muusu Terase pieder nozīmīgai Rīgas restorānu ķēdei, kas sevī ietver arī tādus restorānus kā Steiku Haoss, Ribs&Rock, KID* un Muusu, tomēr katrs no tiem sevī nes pavisam atšķirīgu vēstījumu un izceļas ar savu raksturu. Ar restorānu Muusu kompānija lepojas jo īpaši, jo Live Riga 2014. gadā piešķīrusi tam atzinību, kā labākajam jaunajam restorānam Latvijā, 2015. gadā restorāns Muusu tika atzīts par trešo labāko restorānu Latvijā, savukārt 2016. gadā iekaroja Latvijas restorānu topa godpilno piekto vietu. 

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: