Rīgas restorānu nedēļā jauns rekords – pasniegts 3591 īpašais piedāvājums

Pievienots: 27.05.2014.Autors: Live Riga Skatījumi: 1 / 226

Foto: restorāns Le Dome, www.liveriga.com

Pavasara Rīgas restorānu nedēļas laikā jau atkārtoti būtiski pieaudzis restorānu apmeklētāju skaits ­ - pasniegta 3591 īpašā piedāvājuma maltīte, kas ir par tūkstoti vairāk nekā iepriekšējā restorānu nedēļā pērnā gada decembrī.

Pavasara Rīgas restorānu nedēļa, kas notika no 5. līdz 11.maijam un tika veltīta pavasara sezonas aktuālajiem produktiem, piedalījās 35 Rīgas labākie restorāni. Starp visvairāk apmeklētajiem restorāniem ierindojās restorāni “Ostas skati”, “Elements” un “Avalon”. 


Kā norāda restorāna „Ostas Skati” šefpavārs Ingmārs Ladigs, viņa vadītais restorāns piedalās projektā no pirmās dienas. Restorānu nedēļas laikā to apmeklējušas gan draugu kompānijas, gan biznesa partneri, gan ģimenes ar bērniem. Iedzīvotāju lielā interese un stabilais apmeklējuma rādītājs liecina par šepavāra un restorāna mūsdienīgo domāšanu, kas apvieno kvalitāti un cenu.

Restorānu nedēļas rīkotāji – Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs un Pavāru klubs – ir gandarīti par arvien pieaugošo interesi par projektu un norāda, ka šī ir kļuvusi par ļoti jauku tradīciju, kas priecē ne vien vietējos iedzīvotājus, bet arī pilsētas viesus. Jau rudenī no 13.-19. oktobrim ikvienu iepriecinās Rudens Rīgas restorānu nedēļa.

Pavasara Rīgas restorānu nedēļā piedalījās “3 naži”, “3 pavāru restorāns “Tam labam būs augt””, “Academy”, “Ambiente”, “Aqua Luna”, “Avalon”, “B-Bārs restorāns”, “Benjamiņš”, “Bergs”, “Burkāns”, “Čarlstons”, “C.U.T.”, “Dārzs”, “D’vine bar”, “Elements”, “Fazenda”, “Kaļķu vārti”, “Key to Riga”, restorāni “KID”, “Kilimanjaro”, “Laine”, “Le Dome”, “MUUSU”, “Olive Oil Trading Co”, “Ostas skati”, “Pinot”, “Piramīda”, “Ribs&Rock”, restorāni “Steiku haoss”, “Tinto”, “Valtera restorāns”, “Zaļais Maksis” un “Zvejnieks dēls”.

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: