Elements

Restorāns
Elizabetes iela 24/1 (TALLINK HOTEL), Rīga
Ieteikt:
Pēdējās izmaiņas: 19.06.2017.
Profila skatījumi: 2264 / mēneša laikā: 1
Publicitātes foto

Restorāns Elements atrodas Elizabetes ielā, 5 minūšu gājiena attālumā no Stacijas laukuma vai 15 minūšu attālumā no Brīvības pieminekļa. Elementa īpašais piedāvājums - viesiem pašiem ir iespēja gatavot gaļu vai zivi uz karstiem akmeņiem. Restorāna darbinieki ierāda, kas un kā darāms, un viesi var sev pagatavot maltīti.

Restorāns Elements projekta Gaumīgi Garšīga Galvaspilsēta ietvaros piedāvā nogaršot īpašos Latvijas produktus.

Restorānā Elements iespējams ieturēt brokastis jau pašā rīta agrumā – no 06:30 līdz 10:00 darbadienās un līdz 11:00 brīvdienās. Restorāns agros viesus cienās ar svaigi ceptu maizi, piedāvās plašu siera un gaļas izvēli, svaigus dārzeņus, augļus, sulas, kā arī kafiju no svaigi maltām pupiņām.

Elements ir laba izvēle biznesa pusdienām, kur tiek piedāvāta zupa, pamatēdiens un deserts. Restorāna À la carte piedāvājums ir plašs - dažādi gan latviešu, gan klasiskās virtuves ēdieni. Piemēram, kā uzkodu iespējams nobaudīt Latvijas zivju izlasi - varavīksnes foreles konfitu, butes un vēžu astu terīni, tējā ceptu nēģi ar mārrutku krēmu, gurķu ikriem un rupjmaizi ar anīsa sēklām vai ceptu Ziemeļatlantijas sarkano pleksti ar spinātiem, kas sautēti ar mandelēm un ķirštomātiem ar dzidrināto sviestu.

Darba laiks
Šodien: 12:00-23:00
t: 67 099 760
www.tallinkhotels.com

Pieejams

Kompleksās pusdienas Svaigi spiesta sula

Vērtējums

Ēdiens:
9
Apkalpošana:
8
Atmosfēra:
7

Atrašanās vieta kartē

Atrast līdzīgas vietas »

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


ElementsRestorāns
Elizabetes iela 24/1, Rīga
E-pasts:
Ziņa: