Rītiņš un Sirmais Rīgas svētkos aicina uz lielāko restorānu Rīgā

Pievienots: 23.07.2014.Autors: Live Riga Skatījumi: 1 / 151

Publicitātes foto

Sestdien, 16.augustā, Rīgas svētku ietvaros Spīķeru centrālajā laukumā tiks atvērts “Rīgas svētku restorāns”, kurā vienlaicīgi darbosies 15 Rīgas labākie restorāni un kafejnīcas. Apmeklētājus ar savu meistarību pārsteigs tādi populāri Latvijas šefpavāri kā Mārtiņš Rītiņš, Mārtiņš Sirmais, Ingmārs Ladigs, Māris Astičs, Valters Zirdziņš un citi.

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja iepazīt un nogaršot ne vien mūsdienu Latvijas garšas ēdienus, bet arī baudīt dažādas šefpavāru variācijas par pasaulē arvien lielāku popularitāti gūstošo Street Food. Tāpat līdzās katram garšas meistaram darbosies arī kāds vietējais ražotājs, no kuru piedāvātās produkcijas pavāri ikdienā gatavo neaizmirstamus ēdienus. Šos produktus būs iespējams arī iegādāties.

Kā stāsta Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja valdes locekle Vita Jermoloviča: “Pasākuma laikā tiks radīta īpaša restorāna atmosfēra – lielisks šefpavāru sniegums apvienojumā ar restorānam atbilstošu iekārtojumu un dekorācijām. Taču tā kā šie ir Rīgas svētki, svētki visiem pilsētas iedzīvotājiem un viesiem, šefpavāru sagatavotie ēdieni būs “pa kabatai” ikvienam apmeklētājam. Tāpat pasākuma laikā būs dažādi muzikāli priekšnesumi, meistarklases, konkursi un citas aktivitātes.

“Rīgas svētku restorāna” dalībnieki: “Vincents”, 3 pavāru restorāns “Tam labam būs augt”, “Burkāns”, “Dārzs”, “Valtera restorāns”, “Vairāk saules”, “Le Dome”, “Innocent café”, “Avalon”, “Muusu”, “KID”, “Ostas Skati” u.c.

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: