Pavasara Rīgas Restorānu Nedēļa

Pievienots: 23.04.2013.Autors: liveriga.com Skatījumi: 1 / 376

Publicitātes foto

Esi gatavs kļūt par gardēdi? Rezervē savā plānotājā pēdējo aprīļa nedēļu – no 22. līdz 28. datumam. Tad projekta „Gaumīgi Garšīgā Galvaspilsēta – Rīga” ietvaros 15 dažādu gastronomisko strāvojumu restorāni, bāri un kafejnīcas godā cels Latvijas pavasara īpašos produktus – bērzu sulas, rabarberus un reņģes.

Vecmodīgi izsmalcinātas, mūsdienīgi pārgalvīgas un pārsteidzoši gardas bērzu sulu, rabarberu un siļķu versijas būs degustējamas pavasara Rīgas Restorānu nedēļā, turklāt par īpašo cenu – 10,50 latiem vai 15 eiro (Uzmanību! Piedāvājumā ir trīs ēdieni!).

Tradicionāli latviskas ēdamlietas, kuras šķiet tik pierastas un pašsaprotamas, ka ir pienācis  pēdējais laiks uz tām paraudzīties no cita, mūsdienu, skatu punkta. Piemēram, baudīt ne tikai svaigi raudzētas, dzirkstīgas bērzu sulas, bet arī bērzu sulu sorbetu un salātus, aizdarītus ar bērzu sulu sīrupu. Vai rabarberu – tā sulīgi pavasarīgais kraukšķīgums noteikti ir izmantojams plašāk par Vasarsvētku plātsmaizi un klimpām. 

Restorāni, kas piedalās Pavasara Rīgas Restorānu Nedēļā:

AVALON RESTORĀNS

BENJAMIŅŠ RESTORĀNS

BERGS RESTORĀNS

BIBLIOTEKA N°1 RESTORĀNS

BURKĀNS RESTORĀNS

B-BĀRS (BALZĀMBĀRS) RESTORĀNS

DĀRZS RESTORĀNS

ELEMENTS RESTORĀNS

FAZENDA BAZAAR KAFEJNĪCA

KAĻĶU VĀRTI RESTORĀNS

LIDO ATPŪTAS CENTRS BISTRO

LE DOME RESTORĀNS

OSTAS SKATI RESTORĀNS

TAVERNA RESTORĀNS

TINTO VĪNOTAVA

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: