APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – FEBRUĀRIS 2014

Pievienots: 03.03.2014.Autors: BarRadar Skatījumi: 1 / 745

Foto: kafejnīca TRUSIS KAFE

Šogad pilsētā ziemas it kā nemaz nav bijis. Varbūt tāpēc arī februārī visapkārt uzradušās tulpes, narcises un hiacintes vairs nevienu neizbrīna. Vienīgi zināmas ilgas pēc zaļuma un sildošiem saules stariem pastāv. Jaunatvērtās kafejnīcas, restorāni un bāri, kā arī piedāvājums esošajās vietās liecina, ka sākam aizdomāties par to, lai paēstu ne tikai ātri, garšīgi un lēti, bet arī veselīgi. Tas priecē.

Pagājušais mēnesis bija pateicīgs saldummīļiem. Valentīndienas iespaidā piedāvājumā bija deserti no šokolādes un ar šokolādi. Senāku tradīciju piekritējiem ar gana sātīgiem ēdieniem un pankūkām atnāca Masļeņica, kas iezīmēja gavēņa laiku pirms pavasara saulgriežiem.

Neskatoties uz to, ka mēnesis bija īss, jaunpienācēju gana daudz. Februāra sākumā durvis vēra vēl viens tradicionālais LIDO, šoreiz t/c Domina. Jaunpienācēju vidū ir arī krāsu bagāts restorāns, bārs, nakts klubs ILLU ZION. Pretēja rimta, klusināta, mājīga noskaņa februārī durvis vērušajā itāļu restorānā ART&SHOK. Izrādās, ka restorāna konceptu var būvēt ne tikai uz dažādu nacionālo virtuvju bāzes, bet arī balstoties uz dažādām putrām – tā tapis jauns restorāns KASHA GOURMET. Tāpat apmeklētājus gaida pirmā bezglutēna beķereja/kafejnīca Latvijā TĪRĀ MAIZE.

Februāra apmeklētāko profilu TOP10  krasi nav pamainījies, tikai notikusi rotācija starp iepriekšējā mēneša populārākajiem, kaut arī viens janvāra jaunpienācējs arī ir iekšā. Ievērtējiet!

1. STARGOROD RESTORĀNS
2. MIO RESTORĀNS
3. 32.AUGUSTS RESTORĀNS
4. PORTOFINO RESTORĀNS
5. MAI TAI BĀRS
6. OMAS BRILJANTA ISTABA BĀRS
7. TRUSIS KAFE KAFEJNĪCA
8. ŽANNA CAFE KAFEJNĪCA
9. MĀKONIS KAFEJNĪCA
10. KOMBUCHA RESTORĀNS

Ieskats iepriekšējos -  http://www.barradar.lv/lv/top-10

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: