Latviskās noskaņās Berlīnē atklāti divi restorāni KIRSONS

Pievienots: 20.05.2016.Autors: Lido Skatījumi: 1 / 338

Trešdien, 18. maijā, skanot grupas Lauku muzikantu izpildītām latviešu un vācu ziņģēm, Berlīnē svinīgi atklāti divi restorāni KIRSONS. Atklāšanas pasākums pulcēja kuplu viesu skaitu, kuru vidū bija LIDO ilggadējie sadarbības partneri no Latvijas, Vācijas partneri un mediju pārstāvji. Viesi izteica komplimentus gan par mājīgo interjeru, gan gardajiem ēdieniem, kas ne vienu vien vācieti pārsteidza ar bagātīgo garšas buķeti un pievilcīgo izskatu.

Atklājot restorānus, AS LIDO īpašnieks un Padomes priekšsēdētājs Gunārs Ķirsons atgādināja, ka restorānos Latvijā un Igaunijā ikdienu tiek apkalpoti 30 tūkstošus cilvēku. Panākumu atslēga - gandrīz trīsdesmit gadu garumā uzņēmums palicis uzticīgs principam pasniegt kvalitatīvu maltīti par pieejamu cenu, kas gatavota tikai no svaigiem produktiem un bez ķīmijas.  Ar šiem principiem LIDO plāno iekarot klientu sirdis arī Vācijā.

Atklāšanas pasākumu ar dalību pagodināja Latvijas Republikas ārkārtējā un pilnvarotā vēstniece Vācijas Federatīvajā Republikā Elita Kuzma un bijušais valsts prezidents Valdis Zatlers, slavējot LIDO uzņēmību attīstīties ārpus Latvijas un paužot pārliecību, ka LIDO lieliski reprezentēs Latviju berlīniešiem un pilsētas viesiem. Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs atklāšanas pasākumā Gunāram Ķirsonam pasniedza daļu no Rīgas – Rīgas atslēgu, kas veidota sakausējot rīdzinieku savulaik pilsētai dāvātās atslēgas.

LIDO ir pirmais Latvijas ēdināšanas zīmols, kas uzsāk Latvijas labumu un ēdienu eksportu uz Rietumeiropu. Daļa no Latvijas tagad arī netālu no populārā Berlīnes tūristu apskates objekta un transporta mezgla Alexanderplatz – iepirkšanās centra Alexa pirmajā stāvā. Otrs restorāns ir Šarlotes ielā, netālu no viena no atpazīstamākajiem Berlīnes apskates objektiem Check Point Charlie.

Katrā no KIRSONS restorāniem būs pieejami aptuveni 100 dažādi ēdieni, kas aizgūti no līdzšinējā LIDO sortimenta. Vācijas klientiem būs iespēja baudīt Latvijas labumus, kurus LIDO iepērk no ilggadējiem sadarbības partneriem Latvijā, tajā skaitā pašmājās audzētus dārzeņus un Latvijā ražotus gaļas produktus, kā arī Užavas alu.

Restorānu KIRSONS adreses Berlīnē: ALEXA Shopping Center; Berlin am Alexanderplatz, Grunerstraße 20, 10179 un Charlottenstraße 13/ Rudi-Dutschke Straße 18, 10969. Restorāni klientiem būs atvērti no 20. maija, plašāka informācija mājaslapā www.kirsons.de .

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: