Electrolux brīvdabas restorānā mielojušies gardēži no visas Latvijas

Pievienots: 22.08.2013.Autors: Electrolux Latvia Skatījumi: 2 / 489

Electrolux pop-up restorāns, publicitātes foto

Valmieras pilsētas 730 gadu jubilejas svinību laikā mazbānīša depo uz divām dienām bija pārtapis par iedvesmojošu maltīšu vietu „Electrolux pop-up restorāns Valmieras rajonā”. Tur tuvējās apkārtnes produktus deviņu ēdienu maltītei izmantoja Latvijas izcilāko pavāru komanda, ļaujot iepazīt garšas pārsteigumus 147 gardēžiem no visas Latvijas.

Electrolux pop-up restorāns, publicitātes foto

Restorāna virtuves pavāru komandā darbojās restorāna „3 pavāri” pavāri Mārtiņš Sirmais un Jānis Sproģis, restorāna „Bibliotēka Nr.1” pavārs Māris Jansons, Dikļu pils restorāna pavārs Jānis Siliņš, „Valtera restorāns” pavārs Valters Zirdziņš, kā arī pavārs Artūrs Taškāns. Garšas meistari servēja improvizācijas par tādām tēmām kā kviesis, lasis, kazas siers, zivs akna, jērs, zandarts, jāņoga, cūka un medus.

Electrolux pop-up restorāns, publicitātes foto

Video no šī gada restorāna Valmieras mazbānīša depo: vimeo.com/72473604
Fotogalerijas no šī gada restorāna Valmieras mazbānīša depo: www.facebook.com/VienasDienasRestorans/photos_stream

„Electrolux pop-up restorāns Valmieras rajonā” bija atvērts 9. un 10. augustā. Restorāns tapis ar sadzīves tehnikas ražotāja „Electrolux” atbalstu, kurš restorāna norisei Valmieras mazbānīša depo uzstādīja moduļu virtuvi. Domājot par to, lai ēst gatavošanas process būtu pēc iespējas vienkāršāks un varētu radīt šefpavāra cienīgu rezultātu, „Electrolux” kolekcijas „Inspiration Range” virtuves tehnika aprīkota ar funkcijām, kas līdz šim bija pieejamas tikai restorānu virtuvēs.

Electrolux pop-up restorāns, publicitātes foto

Plašāka informācija par „Electrolux” restorānu atrodama sociālo tīklu vietnēs: Facebook.com/VienasDienasRestorans un Twitter.com/ValmierasRajons

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: