Šonedēļ tiksies labākie pavāri un smalkākie gardēži

Pievienots: 05.08.2013.Autors: Electrolux Latvia Skatījumi: 1 / 181

Valmieras pilsētas 730 gadu jubilejas svinību laikā mazbānīša depo uz divām dienām pārtaps par iedvesmojošu maltīšu vietu „Electrolux pop-up restorāns Valmieras rajonā”. Tur tuvējā apkārtnē audzētus un ražotus produktus maltīšu pagatavošanai izmantos unikāla Latvijas izcilāko pavāru komanda.

Apmeklējot jaunas maltīšu baudīšanas vietas, cilvēks ne vien izaicina savas garšas kārpiņas un iepazīst garšas meistaru prasmes, bet arī iedvesmojas jauniem virtuves eksperimentiem pats. Tie, kas jau izvēlējušies šajā nedēļas nogalē pusdienot vai vakariņot Valmieras apkaimē, nokļūs uz iedvesmojošu garšas dizaina piedzīvojumu Valmieras mazbānīša depo. Tas celts 1911. gadā, bet augustā uz īsu mirkli pārtaps par brīvdabas restorānu un ēdienu baudīšanas vietu, kur tiksies gardēži un dizaina cienītāji. Gan ieraugot vietējos produktus un to pievilcību, gan iepazīstot virtuves tehniku ar funkcijām, kas līdz šim bijušas pieejamas tikai restorānu virtuvēs, bet tagad izmantojamas jebkurā mājas virtuvē,” stāsta „Electrolux Latvia” vadītājs Eduards Reneslācis.

Restorāna virtuves pavāru komandā būs restorāna „3 pavāri” pavāri Mārtiņš Sirmais, Ēriks Dreibants un Jānis Sproģis, restorāna „Bibliotēka Nr.1” pavārs Māris Jansons, Dikļu pils restorāna pavārs Jānis Siliņš, kā arī „Valtera restorāns” pavārs Valters Zirdziņš.

„Electrolux pop-up restorāns Valmieras rajonā” būs atvērts 9. un 10. augustā divos cēlienos katrā no dienām tiem gardēžiem, kas būs veikuši rezervāciju un ieradīsies ar ielūgumiem. Pašreiz vēl ir pieejami ielūgumi pusdienu cēliena rezervācijai brīvdabas restorānā.

"Electrolux” brīvdabas restorāns, publicitātes foto

Restorāns tapis ar sadzīves tehnikas ražotāja „Electrolux” atbalstu, kurš restorāna norisei Valmieras mazbānīša depo uzstādīs moduļu virtuvi. Domājot par to, lai ēst gatavošanas process būtu pēc iespējas vienkāršāks un varētu radīt šefpavāra cienīgu rezultātu, „Electrolux” kolekcijas „Inspiration Range” virtuves tehnika aprīkota ar funkcijām, kas līdz šim bija pieejamas tikai restorānu virtuvēs.

Pagājušā gadā 8. jūlijā „Electrolux pop-up restorāns Valmieras rajonā” savus viesus pulcēja Burtnieku muižas tējas paviljonā. Video ieskats: http://vimeo.com/45663172.

Plašāka informācija par „Electrolux” restorānu atrodama sociālo tīklu vietnēs: Facebook.com/VienasDienasRestorans un Twitter.com/ValmierasRajons.

• Video par šī gada restorānu: http://vimeo.com/67547724
• Video „Ēriks meklē sulīgu burkānu”: http://vimeo.com/70608740
• Video „Valters kabacē kabačus”: http://vimeo.com/71562020
 

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: