Baku

Restorāns
Dreiliņi, „Teidas”, Rīga
Ieteikt:
Pēdējās izmaiņas: 14.01.2014.
Profila skatījumi: 2672
mēneša laikā: 60
Publicitātes foto

Azerbaidžānas tradicionālās virtuve.

Restorāns „Baku” dienā ir piemērots, lai rīkotu darījumu tikšanās, bet vakarā – romantiskām vakariņām, kā arī kāzām un banketiem. Šeit regulāri notiek jaunu ēdienu, vīnu un konjaku degustācijas.

Darba laiks
Šodien: 11:00-23:00
t: +371 67538028; +371 26619861
www.bakurestorans.lv

Vērtējums

Ēdiens:
31
Apkalpošana:
22
Atmosfēra:
20

Atrašanās vieta kartē

Atrast līdzīgas vietas »

Bar•Radar jaunumi

NEDĒĻAS (22.04.-25.04.) PUSDIENU PIEDĀVĀJUMS SALĀTBĀRĀ
Salātlapu mix, pasta, ķirbis, burkāni, kukurūza, saulespuķu sēkliņas. Ar vistu vai cieto sieru. Jogurta-garšaugu mērcīte. Dienas zupa pēc izvēles.
22.04.2014.
Divas gardas Lieldienu receptes
Ticējums vēsta, ka klusajā sestdienā visām saimniecēm bija jāvāra olas, tad nākošā gadā varēja labi satikt ar saimi un kaimiņiem. Tas vēlreiz pierāda, ka mīlestība un saticība iet caur vēderu. Tieši tāpēc restorānu tīkls “Tex-Mex” un jaunatvērtais restorāns „Tex-Mex Republic” piedāvā divas ēdienu receptes, lai jūsu nākamais gads ar saviem tuviniekiem būtu saticīgs. Priecīgus svētkus!
17.04.2014.
Ko Tu zini par Lieldienām?
Vārds “Lieldienas”, visticamāk, cēlies no anglosakšu dievietes Ēostres jeb Ostaras vārda, kas nozīmē “spīdēt”. Ar šo dievieti saistīta arī leģenda par zaķi, kas dēj raibas olas. Ola tradicionāli simbolizē atdzimšanu, jaunu dzīvību, sauli. Katru dienu pasaulē vistas izdēj 1,2 triljonus olu, cilvēks gadā apēd vidēji 173 olas. Šos un citus interesantus faktus LIDO apkopojis infografikā par Lieldienām.
16.04.2014.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


BakuRestorāns
Dreiliņi, „Teidas”, Rīga
E-pasts:
Ziņa: