Baku

Restorāns
Dreiliņi, „Teidas”, Rīga
Ieteikt:
Pēdējās izmaiņas: 14.01.2014.
Profila skatījumi: 3532
mēneša laikā: 92
Publicitātes foto

Azerbaidžānas tradicionālās virtuve.

Restorāns „Baku” dienā ir piemērots, lai rīkotu darījumu tikšanās, bet vakarā – romantiskām vakariņām, kā arī kāzām un banketiem. Šeit regulāri notiek jaunu ēdienu, vīnu un konjaku degustācijas.

Darba laiks
Šodien: 11:00-23:00
t: +371 67538028; +371 26619861
www.bakurestorans.lv

Vērtējums

Ēdiens:
44
Apkalpošana:
33
Atmosfēra:
30

Atrašanās vieta kartē

Atrast līdzīgas vietas »

Bar•Radar jaunumi

Kā pagatavot veselīgu svētku maltīti
Vai esi kādreiz aizdomājies, kādēļ restorānos gatavotais steiks kūst mutē un kādēļ dārzeņi saglabā savu sulīgo garšu un intensīvo krāsu? Tuvojoties gada sātīgākajām brīvdienām, virtuves tehnikas eksperts „Electrolux” sniedz padomus, kā sagatavot veselīgu svētku mielastu, saglabājot produktu struktūru, smaržu, krāsu, garšu un uzturvielas.
17.12.2014.
PUSDIENU PIEDĀVĀJUMI SALĀTBĀRĀ ŠAI NEDĒĻAI (15.12.-19.12.)
Plāno savas pusdienas kopā ar Salātbāru! Jauns salātu piedāvājums katru dienu + dienas zupa pēc izvēles.
16.12.2014.
Divas iedvesmojošas receptes Gavēņa laikam
Gavēnis ir fizisks un garīgs attīrīšanās rituāls, kas var kalpot par pamatu dzīvesveida maiņai, vairāk piedomājot par ķermeņa labsajūtu. Gavēņa laikā jāierobežo ēdienkarte, atsakoties no gaļas, saldumiem, kafijas un alkohola, lai ļautu ķermenim attīrīties un atjaunoties. Galvenais pamatnoteikums šajā laikā ir pieticība, līdz ar to ēdienreizēs dominē graudaugi, kurus papildina dārzeņi, kas ļauj variēt ar maltītes izvēli. Taču gavēnis nebūt nenozīmē garlaicīgu, vienveidīgu vai nebaudāmu ēdienu. Tieši tādēļ restorāni “Tex-Mex” un “Tex-Mex Republic” piedāvā divas vienkāršas receptes, ar kurām paspilgtināt gavēņa ēdienkarti.
15.12.2014.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


BakuRestorāns
Dreiliņi, „Teidas”, Rīga
E-pasts:
Ziņa: