Baku

Restorāns
Dreiliņi, „Teidas”, Rīga
Ieteikt:
Pēdējās izmaiņas: 14.01.2014.
Profila skatījumi: 3321
mēneša laikā: 89
Publicitātes foto

Azerbaidžānas tradicionālās virtuve.

Restorāns „Baku” dienā ir piemērots, lai rīkotu darījumu tikšanās, bet vakarā – romantiskām vakariņām, kā arī kāzām un banketiem. Šeit regulāri notiek jaunu ēdienu, vīnu un konjaku degustācijas.

Darba laiks
Šodien: 11:00-23:00
t: +371 67538028; +371 26619861
www.bakurestorans.lv

Vērtējums

Ēdiens:
37
Apkalpošana:
28
Atmosfēra:
25

Atrašanās vieta kartē

Atrast līdzīgas vietas »

Bar•Radar jaunumi

Atklājot otru Muusu restorānu, darbu sāk viens no spēcīgākajiem pavāru tandēmiem Latvijā
Trešdien, 1.oktobrī, Skārņu ielā 6, atklājot jau otro Muusu restorānu, viesu vērtējumam savas sadarbības augļus nodos viens no spēcīgākajiem jauntapušajiem pavāru tandēmiem Latvijā – Ainārs Volodka un Kaspars Jansons. Savulaik stažējušies Kopenhāgenas leģendārajā Noma, kurš šogad atkal atzīts par pasaules labāko restorānu, Volodka un Jansons Rīgas gurmāniem piedāvās savu interpretāciju par klasiku fine dining segmentā. Pavāru kopdarbs būs baudāms gan jaunatklātajā Vecrīgas Muusu, gan šopavasar durvis vērušajā Muusu restorānā klusajā centrā, Antonijas ielā 13.
30.09.2014.
Rudens nogurumu iespējams pārvarēt ēdot sezonas dārzeņus un augļus
Rudenī uzturā nepieciešams lietot vietējos produktus, tostarp vērtīgos rudens dārzeņus un augļus, kas satur vērtīgas uzturvielas un vitamīnus, palīdz pārvarēt rudens nogurumu, sagatavot organismu ziemas periodam. Lai veicinātu vietējo sezonas produktu izmantošanu ikdienas maltītēs, LIDO sadarbībā ar uztura speciālistiem ir izveidojuši Rudens sezonas produktu kalendāru, norādot, kas tad ir vērtīgākais, ko ēst katrā rudens mēnesī.
23.09.2014.
SALĀTBĀRA PUSDIENU PIEDĀVĀJUMS 22.09.
Veģetāri salāti ar salātlapu mix, marinētu mocarelas sieru, tomātiem, svaigu gurķi, olīvām un zaļumu mērcīti + dienas zupa pēc izvēles.
22.09.2014.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


BakuRestorāns
Dreiliņi, „Teidas”, Rīga
E-pasts:
Ziņa: