Ķirsons Māja no šodienas piedāvā jaunumu - kompleksās vakariņas

Pievienots: 11.11.2013.Autors: Ķirsons Māja Skatījumi: 2 / 418

Pēdējos gados ļoti populāras ir kļuvušas biznesa pusdienas, ko piedāvā teju katra ēdināšanas iestāde. No šodienas, 11.novembra, Ķirsons Māja bistro piedāvā jaunumu – kompleksās vakariņas jeb pamatēdienu, desertu un tēju par ļoti izdevīgu cenu 2,46 LVL. Vakariņu komplektu iespējams paēst uz vietas vai paņemt līdzi uz mājām.

Nereti dzirdēts, ka mūsdienu straujajā dzīves ritmā dienas beigās cilvēki ir tā pārguruši, ka tiem nav ne laika, ne vēlēšanās kaut ko gatavot, kas bieži beidzas ar to, ka tiek iegādātas kādas ātrās uzkodas pa ceļam uz mājām. Taču arī vakariņās būtu jāēd sabalansēts, kvalitatīvs, mājas ēdiens, tāpēc nolēmām tradicionālo biznesa pusdienu vietā piedāvāt izdevīgu vakariņu komplektu,” komentē Gunārs Ķirsons, Ķirsons Māja īpašnieks.

Jaunais vakariņu komplekts būs pieejams katru dienu no plkst.18.00-21.00 Ķirsons Māja bistro, kas atrodas pagrabstāvā. Komplekta cena ir 2,46 LVL un tajā ietilpst pamatēdiens, dzēriens un deserts. Katru dienu piedāvājums būs mainīgs.

Šīs nedēļas Ķirsons Māja vakariņu komplekta piedāvājumā:

Pirmdiena 11.11.
Grilēta vistas fileja ar tvaikotiem dārzeņiem un šampinjonu mērci
Piparmētru tēja ar apelsīnu
Cepts ābols ar vaniļas mērci

Otrdiena 12.11.
Tītara gaļas kotlete ar basmati rīsiem un mango mērci
Biezpiena karameļu deserts
Piparmētru tēja ar ingveru

Trešdiena 13.11.
Boloņas mērce ar pupiņām un pastu Spageti
Vaniļas krēms ar ogu mērci
Piparmētru tēja ar laimu

Ceturtdiena 14.11.
Vārīti Sibīrijas pelmeņi ar krējumu un zaļumiem
Biezpiena plātsmaize
Piparmētru tēja ar zemenēm

Piektdiena 15.11.
Sacepums ar gaņu un sieru
Šokolādes krēms ar mango mērci
Piparmētru tēja ar dzērvenēm

Vakariņu komplektu iespējams paēst uz vietas vai arī ņemt līdzi uz mājām.

ĶIRSONS MĀJA BISTRO

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: