"Steak Supply" Rīgā piedāvās nebijušu steiku baudīšanas un gatavošanas pieredzi

Pievienots: 24.03.2017.Autors: Steak Supply Skatījumi: 2 / 1060

Publicitātes foto.

Rīgas centrā durvis vēris veikals-studija "Steak Supply", kas sniegs jauna veida steiku baudīšanas pieredzi rīdziniekiem, piedāvājot augstākās kvalitātes nogatavinātu liellopa steiku un pasniedzot meistarklases steika pagatavošanā pieredzējušu pavāru vadībā.

"Steak Supply" ir specializēts steiku veikals-studija ar franšīzi Rīgā, diviem veikaliem Viļņā un vienu franšīzi Kauņā. "Steak Supply" piedāvā iegādāties nogatavinātus dažāda veida steikus, kā arī sniedz meisterklases to izvēlē, steiku sagatavošanā un pagatavošanā.

"Esam priecīgi atvērt specializētu steiku veikalu-studiju, kur piedāvājam labākās kvalitātes produktus no pārbaudītiem piegādātājiem un uzticamiem zemniekiem. Rīgā šāda koncepta veikals-studija šajā nozarē ir pirmais, jo piedāvājam pilnu spektru – izvēlēties piemērotāko steiku no sagrieztajiem gabaliem vai speciāli sadalot nogatavinātu gaļu veikalā uz vietas, iegādāties piemērotas garšvielas un mērci pagatavošanai, piemeklēt atbilstošu vīnu, kā arī visbeidzot - apgūt steika pagatavošanas mākslu kopā ar mūsu pieredzējušajiem pavāriem. Mūsu pieredze liecina - cilvēki aizvien labprātāk gatavo maltīti paši un ar interesi apmeklē dažādus kursus un meistarklases, lai apgūtu gatavošanas mākslu un varētu restorāna līmeņa maltīti pagatavot arī savās mājās," stāsta "Steak Supply" līdzīpašnieks Liutauras Daugirdas.

Publicitātes foto.

"Steak Supply" veikals-studija piedāvā nogatavinātu gaļu (dry aged beef), kam ir izteiktāka liellopa gaļas garšas buķete, ko novērtēs jebkurš steiku cienītājs. Lai iegūtu kvalitatīvu rezultātu, gaļas nogatavināšanas procesā jāievēro stingri noteikti nosacījumi. Kopumā gaļas nogatavināšana var ilgt 40, 50 vai pat 60 dienas, taču "Steak Supply" piedāvā tos nogatavinātus ne mazāk kā 50 dienas. Šajā laikā gaļā esošie fermenti sašķeļ tās saistaudus, kas iespaido tās garšas intensitāti - tā kļūst mīkstāka un baudāmāka. Gaļa tiek uzglabāta uzkārtā veidā un tai nepieciešams atrasties nemainīgā temperatūrā. Tajā nokļūst skābeklis, no kā gaļā samazinās šķidruma daudzums, rezultātā tās masa var samazināties pat līdz 40%.

Publicitātes foto.

Veikalā pieejams plašs steiku piedāvājums dažādām gaumēm. "Steak Supply" piedāvā iegādāties Fillet mignon, Rib Eye ar un bez kaula, New York strip steiku, T-bone, muguras daļas steiku ar un bez kaula, Porterhouse steiku, Tomahawk steiku ar kaulu, Flinstone Chop ar kaulu, liellopa ribas steiku (Cote de Bouef). Steiki pieejami dažādās nogatavinātības pakāpēs, kā arī tos iespējams izvēlēties dažādos biezumos.

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: