"Rīgas Melnā Balzama" kausu šogad iegūst bārmenis no Ukrainas

Pievienots: 25.11.2016.Autors: Rīgas Melnais Balzams Skatījumi: 1 / 208

"Rīgas Melnā Balzama" kausa un 3000 eiro prēmijas ieguvējs- bārmenis no Ukrainas Stanislavs Muhins (Stanislav Mukhin).

"Rīgas Melnā Balzama" kausu un 3000 eiro prēmiju starptautiskajā bārmeņu konkursā "Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016" šogad ieguva bārmenis no Ukrainas -Stanislavs Muhins (Stanislav Mukhin) ar kokteili "Formula 17/52", kas savā nosaukumā zīmīgi atspoguļo "Rīgas Melnā Balzama" receptūras dzimšanas gadu.

Pārējās piecas vietas fināistu "sešiniekā" ieguva:

2.vieta  - poļu bārmenis Vojceks Urbanski (Wojcirch Urbanki) ar kokteili "Black Balsa- miko"
3.vieta - Igaunijas bārmene Hirja Niit ar kokteili "Ieva"
4.vieta - bārmenis no Austrijas Georgs Sedriks Tomas (Georg Cedrick Thomas) ar kokteili "The 6th sense"
5.vieta - Lucia Montanelli no Lielbritānijas ar kokteili "Purple Velvet"
6.vieta - Marija Vinogradova no Latvijas ar kokteili "Black Secret".

Publicitātes foto.

Kopumā konkursā piedalījās 49 bārmeņi no 19 valstīm un sadalīja 4800 eiro lielu prēmiju fondu.

Konkursa labākais bārmenis un "Rīgas Melnā Balzama" kausa ieguvējs Stanislavs Muhins par bārmeni strādā jau 16 gadus. ''Uzvara šajā konkursā man ir liels gods, jo ļoti cienu šo dzērienu. Konkursam gatavojos divus mēnešus. Tostarp, pats savam kokteilim izgatavoju speciālas stikla glāzes, iedvesmojoties no "Rīgas Melnā Balzama" vēstures un šī dzēriena radītāja Abrahama Kunces," sacīja Muhins.

Starptautiskais konkurss "Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016" notika 24. novembrī Rīgā. Konkursu organizēja Baltijā lielākais alkoholisko dzērienu uzņēmums "Amber Beverage Group", kurā ietilpst arī AS "Latvijas balzams" un Latvijas Bārmeņu federācija.

Publicitātes foto.

Konkursantu sniegumu vērtēja starptautiska degustācijas un tehniskā žūrija, kurā šogad strādāja Starptautiskās bārmeņu federācijas prezidents Rons Bušmans (Ron Busman), Pasaules kokteiļu čempionāta 2011.gada uzvarētājs un molekulāro kokteiļu guru - Mario Hofferers (Mario Hofferer), viens no 2016.gada pasaules labākajiem vīnziņiem Raimonds Tomsons un konkursa organizētāja - "Amber Beverage Group" stratēģiskā mārketinga direktors Valters Kaže. 

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: