Rudenīgās noskaņās Henry Moon salonā aizrit Sambonet kolekcijas prezentācija

Pievienots: 02.09.2015.Autors: Polhem PR Latvia Skatījumi: 1 / 336

Salons Henry Moon, Fotogrāfs: Kristaps Bardziņš

Aizvadīto ceturtdien, 27. augustā, galvaspilsētas smalko mājas lietu salonā Henry Moon norisinājās rudens sezonas ieskandināšanas kokteiļu ballīte un pasaulē iecienītā itāļu galda piederumu zīmola Sambonet jaunās kolekcijas prezentācija, ko kuplā skaitā apmeklēja gan pašmāju mediju pārstāvji un interjera dizaineri, gan arī salona pastāvīgie klienti un sabiedrībā zināmas personības. Vakara gaitā klātesošie viesi varēja ne tikai aplūkot jaunās trauku kolekcijas, bet arī baudīt atsvaidzinošus kokteiļus, sātīgas uzkodas un viens otra kompāniju, paralēli klausoties salona mārketinga menedžeres Natālijas Zasjadko sniegtajā prezentācijā.

Klasika un mūsdienīgums no SAMBONET – tās ir izmeklētas trauku sērijas ar cēlu, metālisku spīdumu un precīziem, viegliem rotājumiem. Itāliešu uzņēmuma dizaineri nepārtraukti rada jaunas kolekcijas un sērijas, kas ieturētas visdažādākajos stilos. Katram servējumam, kas veidots gan tradicionāli eiropeiskā stilā, gan arī mūsdienīgā vai modernizētā austrumu stilā, iespējams piemeklēt piemērotākos traukus no plašā SAMBONET sortimenta.

Uzņēmums piedāvā galda piederumus – karotes, dakšas un nažus, traukus, paplātes un bļodas dažādu ēdienu servēšanai, vāzes, tostarp arī trīsstāvīgas vāzes – etažeres, kafijas kannas un daudz citus izstrādājumus un aksesuārus. SAMBONET klasiskās sērijas raksturo svinīgums un bagātīgs, reljefs noformējums. Austrumu noskaņās veidotus traukus, savukārt, raksturo noteikts minimālisms un vienkāršas, acīm patīkamas formas. Modernie modeļi atšķiras ar oriģinālu, stilīgu dizainu, kas reizēm ir pat rotaļīgs. Piedāvāto sēriju daudzveidība ir tik liela, ka daudzo skaisto modeļu vidū var būt pat diezgan grūti izvēlēties piemērotāko trauku sēriju, taču tajā slēpjas arī milzīgs pluss – jebkurš, pat pats prasīgākais interesents, spēs atrast tos traukus, kas šķietami būs īpaši radīti tieši viņam.

 Par Sambonet

Uzņēmums SAMBONET ietilpst Paderno Group sastāvā, kas ir starptautisks līderis profesionālu trauku un virtuves piederumu ražošanā. Plašā sortimentā tiek piedāvāti galda piederumi, trauki un aksesuāri. Kopš 1856. gada SAMBONET specializējas galda piederumu un trauku piegādē Eiropas karaļnamiem. Šobrīd SAMBONET ir liels koncerns, kas ražo plašu produkcijas sortimentu restorāniem un viesmīlības nozarei. Zīmols plašā sortimentā ražo galda piederumus, traukus un aksesuārus restorānu nozarei.

Salons Henry Moon, Fotogrāfs: Kristaps Bardziņš

Visi SAMBONET izstrādājumi tiek ražoti no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, 12% sudraba un niķeļa. Īpašā apstrādes tehnoloģija, izmantojot sudrabu, padara produktus drošus, uzticamus un izturīgus. Nav noslēpums, ka vadošās pozīcijas profesionālu trauku izgatavošanā pieder itāļu uzņēmumiem, ko raksturo gadsimtiem ilga vēsture un šaura specializēšanās, kas nostiprina to pozīcijas restorānu biznesa sfērā. Arī uzņēmums SAMBONET nenoliedzami ieņem īpašu vietu itāliešu trauku ražotāju tirgū.

SAMBONET vēsture aizsākās vēl 19. gadsimtā, un šobrīd tas ir pazīstams daudzās pasaules valstīs. Ģimenes biznesu aizsāka itāliešu augstmanis Džuzepe Sambonē, kurš izgatavoja neticami skaistus zelta un sudraba traukus. Viņa dēls turpināja tēva iesākto, pārņemot ģimenes tradīcijas. Sambonē ģimenei galvenā prioritāte bija trauku kvalitāte un elegantais dizains, kas cienīgs atrasties karaliskās pieņemšanās.

Arī šobrīd uzņēmums pieturas pie šī virziena: rūpīgi sargā tradīcijas un vienlaikus iet kopsolī ar laiku. Milzīgais koncerns ražo plašāko trauku sortimentu, kā arī dažādus galda piederumus un aksesuārus restorāniem ar preču zīmēm Sambonet, Paderno un Arthur Krupp. Pazīstamā uzņēmuma produkcija grezno galdiņus Hilton viesnīcās, Kremlī Krievijā, uzņēmumos Luftansa, Gucci, kā arī daudzās citās slavenās kompānijās, restorānos un viesnīcās. Nosaukums SAMBONET jau gadiem ilgi asociējas ar prestižu, kvalitāti un brīnišķīgu dizainu.

Viesnīcu un restorānu biznesu speciālisti ļoti augstu vērtē iepriekšminētā itāliešu ražotāja traukus. Neskatoties uz pamatīgo noslodzi ikdienā, biežo mazgāšanu trauku mazgājamā mašīnā, trauki šajās iestādēs izskatās kā tikko būtu atsūtīti no veikala. Ar nerūsējošā tērauda kārtu pārklātie trauki ir nevainojami: pēc intensīvas lietošanas uz tiem nav manāmi pat vismazākie skrāpējumi, savukārt SAMBONET galda piederumi nezaudē metālisko spīdumu saskarē ar mazgājamiem līdzekļiem, turklāt tie lieliski panes arī temperatūras svārstības.

Izstrādājot dizainu, uzņēmuma speciālisti īpašu vērību pievērš trauku formām un to ergonomiskumam. Ieturēti dažādos stilos, šie parametri sasniedz optimālu līdzsvaru, lai kopīgi ar estētisku skaistumu padarītu SAMBONET traukus patiesi izsmalcinātus. 

Salons Henry Moon, Fotogrāfs: Kristaps Bardziņš

Izgatavojot produkciju, uzņēmums SAMBONET izmanto tikai augstākās kvalitātes materiālus, piemēram, nerūsējošo tēraudu 18/10. Tas ir cietāks un izturīgāks tērauds ar cēli sudrabainu nokrāsu. Izmantojot īpašu SAMBONET patentētu tehnoloģiju, karošu, dakšu, nažu un citu metālisku izstrādājumu virsma ir pārklāta ar sudrabu, lai, salīdzinot ar parasto galda piederumu pārklāšanas metodi, padarītu ražoto produkciju divas reizes izturīgāku. Ar šo metodi apstrādātiem itāliešu galda piederumiem četras reizes pieaug spēja pretoties oksidācijai, turklāt trauki un galda piederumi iegūst skaistu, «mēness apspīdētu» sudraba spīdumu. Šāda «džentlmeniska» labāko materiālu un tehnoloģiju kombinācija padara SAMBONET produkciju atšķirīgu no citu trauku un galda piederumu ražotāju piedāvātās.

SAMBONET kolekcijās iespējams atrast visu, ko sirds vēlas un kas nepieciešams restorānu un viesnīcu biznesa organizēšanai. Itāliešu uzņēmuma kolekcijas ir sadalītas sērijās, kas atšķiras ar dekoratīviem akcentiem un dizaina elementiem, formām un izgatavošanas materiāliem. Dažas no trauku un galda piederumu sērijām ir saņēmušas augstus apbalvojumus par oriģinālām dizaina idejām. Šīs preču zīmes atpazīstamība kalpo par tās produkcijas kvalitātes garantiju. Bet formas, izmeklētais dizains un piedāvāto modeļu daudzveidība neatstās vienaldzīgos ne restorānu īpašnieku, ne šo restorānu apmeklētāju vidū. Tomēr pat ar visu preču zīmes SAMBONET atpazīstamību produkcijas cenas saglabājas pietiekami demokrātiskas. Ideāli gludā trauku virsma no metāla spīd kā spogulis. Klasiskās, modernās un eksotiskās formas ir apburoši pievilcīgas. Nekādu lieku detaļu vai pārspīlētu rotājumu - viss ir ļoti pārdomāts un elegants.

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: