Rīgā tiks atklāts Crab&Wrap moderno ēdināšanas uzņēmumu tīkls

Pievienots: 27.08.2015.Autors: Crab&Wrap Skatījumi: 1 / 206

Drīzumā Rīgas amerikāņu restorāna CityDiner dibinātāji atklās galvaspilsētā Crab&Wrap moderno ēdināšanas uzņēmumu tīklu.

Crab&Wrap ēdināšanas uzņēmumu izveidošanas idejas pamatā ir vēlme atdzīvināt aizgājušo laiku krogu gaisotni. Šādās ēstuvēs ēdienkartē galvenā vieta tika atvēlēta vieglām uzkodām un dzērieniem, kurus varēja iegādāties par pieņemamām cenām, taču tagad tas tiks ietērps mūsdienīgā interjerā ar viegli rietumniecisku piesitienu.

Crab&Wrap ēdienkartē galvenā vieta tiks atvēlēta uzkodām – sveramiem vēžiem un krabjiem, - četru piecu cilvēku kompānija šeit varēs pasūtīt vienu kilogramu vēžu (25 eiro) vai veselu krabi (16,50 eiro). Crab&Wrap piedāvā arī plašu vrapu, alkoholisko un bezalkoholisko dzērienu izvēli.

Jauno Crab&Wrap ēstuvju tīkla idejas autori uzskata, ka alus un vēži jaunajai paaudzei tagad kļūs ne vien par folkloru, bet arī par vienu no iecienītākajiem gastronomiskajiem savienojumiem, ar kuru papildināt brīvos vakarus.

Šāda ēdināšanas uzņēmumu koncepcija sastopama arī dažās Amerikas rietumu piekrastes pilsētās. Piemēram, Rīgas Crab&Wrap krabjus gatavo pēc īpašas Bostonas receptes.

Šobrīd Crab&Wrap īpašo ēdienkarti ir iespējams izbaudīt dainerī Kr. Barona ielā 10, taču jau drīzumā Crab&Wrap modernās ēstuves būs sastopamas pilsētā kā atsevišķi krodziņi. Projekta autori aicina rīdziniekus novērtēt jauno koncepciju, nobaudot īpašo ēdienkarti un izsakot savu viedokli CityDiner. Par check-in sociālajos tīklos katrs apmeklētās saņems alu par brīvu! Akcija norisināsies līdz 7. septembrim. 

CITYDINER BISTRO

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: