Svētku brīvdienās ar jautru pasākumu jau trešo gadu pēc kārtas atklās LIDO pop-up vasaras terasi Majoros

Pievienots: 29.04.2015.Autors: Lido Skatījumi: 1 / 270

 

Foto no LIDO terases atklāšanas pasākuma 2015.gada 1.maijā

Jau piektdien, 1.maijā plkst. 15.00 ar dziesmu un deju priekšnesumiem jautrā atmosfērā tiks atklāta trešā LIDO vasaras terases sezona Jūrmalā. Atklāšanas pasākumā ikvienam būs iespēja baudīt dzīvo mūziku grupas "Rock'n'Berries" izpildījumā, jauniešu deju grupas "Dejotprieks" šovu ar īpaši garšīgiem priekšnesumiem, kā arī pārsteigumus, kas tapuši sadarbībā ar Pecolli burvju māksliniekiem.

Piedāvājot arvien jaunas un interesantas brīvā laika pavadīšanas iespējas apvienojumā ar kvalitatīvu maltīti, LIDO vasaras terase jau trešo gadu ir neiztrūkstoša Jūrmalas sabiedriskās dzīves sastāvdaļa. Arī šogad mēs gaidām ciemos jūrmalnieku ģimenes un pilsētas viesus, lai ārpus pilsētas mūriem izbaudītu Latvijas vasaras burvību mūsu sezonālajos ēdienos un iknedēļas dzīvās mūzikas koncertos. Papildus gatavojam Jūrmalas atpūtniekiem vēl kādu patīkamu pārsteigumu, par ko plašāk informēsim jau tuvākajā laikā,” stāsta Rita Auziņa, AS LIDO valdes priekšsēdētaja.

Foto no LIDO terases atklāšanas pasākuma 2015.gada 1.maijā

Šogad terase darbu uzsāk jau maija sākumā, lai sniegtu jūrmalniekiem un Jūrmalas viesiem iespēju pagarināt vasaru, izbaudot LIDO pop-up* terases bagātīgo piedāvājumu - kvalitatīvu atpūtas un izklaides programmu visai ģimenei apvienojumā ar iespēju ieturēt gardu maltīti vislabākajās LIDO tradīcijās. Visas vasaras garumā ik sestdienas vakaru LIDO vasaras terasē būs baudāma dzīvā mūzika dažādu mākslinieku izpildījumā**.

Iepriekšējos gados LIDO Jūrmalas terases viesi ēdienkartē visvairāk iecienījuši LIDO gardo šašliku, kā arī soļanku un latviskāko ēdienu - pelēkos zirņus ar speķi. Arī šogad tiks piedāvāts plašs ēdienu sortiments gan lieliem, gan maziem ēdājiem ar dažādām veselīgām alternatīvām un jaunumiem. Klientiem būs iespēja izvēlēties no vairāk nekā 120 dažādiem ēdieniem un dzērieniem.

Foto no LIDO terases atklāšanas pasākuma 2015.gada 1.maijā

Terase Pilsoņu ielā 14/16 (Pilsoņu un Jomas ielu krustojumā) gaidīs jūrmalniekus un pilsētas viesus līdz pat vasaras beigām. Maijā terases darba laiks būs nedaudz īsāks – no pirmdienas līdz ceturtdienai tā būs atvērta no plkst. 12.00 līdz 19.00, savukārt no piektdienas līdz svētdienai – no plkst. 11.00 līdz 21.00. Terases darba laiks no jūnija līdz augustam tiks pagarināts – no pirmdienas līdz ceturtdienai un svētdienās tā darbosies no plkst. 11.00 līdz 21.00, bet piektdien un sestdien - no plkst. 11.00 līdz 23.00.

* Pop-up restorāns – ēdināšanas iestāde, kas noteiktā vietā parādās negaidot un uz neilgu laiku.
** Nelabvēlīgu laika apstākļu gadījumā dzīvās mūzikas programmā iespējamas izmaiņas.

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: