LIDO atver jaunu bistro Tallinā

Pievienots: 11.03.2015.Autors: Lido Skatījumi: 2 / 187

Lido bistro Tallinā, publicitātes foto

Rīt, 12. martā LIDO atver jaunu bistro Tallinā, tirdzniecības centrā „Ülemiste Center”. Jaunajā bistro investēti 1,3 miljoni eiro un tas ir jau otrais LIDO Tallinā. LIDO atvērtā tipa virtuvē klienti varēs izvēlēties daudzveidīgu un sabalansētu maltīti, kas gatavota no kvalitatīvām izejvielām un vietējās izcelsmes produktiem. Piedāvājumā būs vairāk nekā 200 dažādu ēdienu, tajā skaitā konditorejas izstrādājumi.

Mūsu pārliecība arī šajā LIDO paliek nemainīga – ātri pieejams, kvalitatīvs un gards ēdiens par pieņemamu cenu, kura gatavošanā tiek izmantotas tikai augstvērtīgākās izejvielas bez mākslīgām piedevām, turklāt ēdiens tiek gatavots katru dienu svaigs. Kaimiņi jau ir iecienījuši mūsu tradicionālo virtuvi, tādēļ vēl viena LIDO bistro atvēršana Tallinā bija likumsakarīgs biznesa solis. Tuvākajos gados plānojam atvērt LIDO arī citviet Eiropā un iepazīstināt cilvēkus ar mūsdienīgu mājas atvērtā tipa virtuvi”, norāda AS LIDO valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa.

Tirdzniecības centrs „Ülemiste Center” ir viens no lielākajām Igaunijas tirdzniecības centriem. 1400 kvadrātmetru plašajās un gaišajās LIDO telpās klientiem ir pieejamas 300 sēdvietas. Papildu mūsu tradicionālajiem ēdieniem, klientiem tiks piedāvāts arī vietējais igauņu alus un kvass. Ēdienus klienti var baudīt uz vietas vai paņemt līdzi. LIDO Ülemiste tiks nodarbināti 98 darbinieki.

Tirdzniecības centri pamazām pārtop par atpūtas centriem. Cilvēki ļoti labprāt iepirkšanos un izklaidi apvieno ar maltītes ieturēšanu. Tā kā mūsu tirdzniecības centru īpaši iecienījušas ģimenes, tad ir ļoti svarīgi, ka ikviens ģimenes loceklis var ieturēt tādu maltīti, kā pats to vēlas un LIDO plašais sortiments šādu iespēju dod,” skaidro Tallinas tirdzniecības centra „Ülemiste Center” izpilddirektors Guido Pārnits (Guido Pärnits).

---
Igaunija, Lido

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: