LIDO Domina pirmā gada laikā apkalpots vairāk kā pusmiljons cilvēku

Pievienots: 04.02.2015.Autors: Lido Skatījumi: 1 / 227

LIDO Domina, publicitātes foto

LIDO Domina pirmā gada laikā apkalpoti vairāk kā 500 tūkstoši klientu. Arī šogad LIDO ir plānojis tīklu paplašināt - šī gada pavasarī tiks atvērts jauns bistro Tallinā, t/c „Ülemiste”.

Pirmā gada laikā esam paēdinājuši vairāk kā 500 tūkstošus klientu. Tieši LIDO Domina pagājušā gada nogalē atsāka ēdienu piegādi uz birojiem un mājām. Šis pakalpojums šobrīd guvis plašu pieprasījumu un drīzumā to nodrošināsim visā Rīgas teritorijā. Stratēģija sadarbībai ar iepirkšanās centru izrādījusies veiksmīga un arī turpmāk izskatām iespējas biznesa attīstību saistīt ar lielveikaliem,” stāsta AS LIDO valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa.

LIDO Domina klientu TOP produkti neatšķiras no citiem bistro, tāpat novērots būtisks pieprasījuma pieaugums salātiem un dārzeņu ēdieniem, kā arī LIDO konditorejas izstrādājumiem.

LIDO Domina tika atvērts t/c „Domina Shopping” 2014. gada februāra sākumā, tajā investējot 900 000 eiro. Platības ziņā šis ir trešais lielākais LIDO bistro Latvijā. Tajā ir nodrošinātas 270 sēdvietas un piedāvājumā ir aptuveni 300 dažādi ēdieni. Šis ir pirmais LIDO bistro, kas atvērts pēc 2005.gada.

Jau ziņots, ka LIDO ir viens no lielākajiem nodokļu maksātājiem ēdināšanas sektorā un 2013. gadā nodokļos samaksāti gandrīz 8,3 miljoni eiro. LIDO nodarbina vairāk nekā 1000 darbinieku. LIDO 2013. gadā strādāja ar 29,72 miljonu eiro apgrozījumu un sasniedza 863 tūkstošu eiro lielu peļņu.

2015. gadā LIDO plāno attīstīt vairākus biznesa virzienus, to skaitā ēdienu piegādi visā Rīgā, kā arī banketu un ēdināšanas pakalpojumu nodrošināšanu ārpus saviem restorāniem.

LIDO DOMINA BISTRO

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: