Atklājot otru Muusu restorānu, darbu sāk viens no spēcīgākajiem pavāru tandēmiem Latvijā

Pievienots: 30.09.2014.Autors: Muusu Skatījumi: 2 / 828

Publicitātes foto: restorāns MUUSU Skārņu ielā 6

Trešdien, 1.oktobrī, Skārņu ielā 6, atklājot jau otro Muusu restorānu, viesu vērtējumam savas sadarbības augļus nodos viens no spēcīgākajiem jauntapušajiem pavāru tandēmiem Latvijā – Ainārs Volodka un Kaspars Jansons. Savulaik stažējušies Kopenhāgenas leģendārajā Noma, kurš šogad atkal atzīts par pasaules labāko restorānu, Volodka un Jansons Rīgas gurmāniem piedāvās savu interpretāciju par klasiku fine dining segmentā. Pavāru kopdarbs būs baudāms gan jaunatklātajā Vecrīgas Muusu, gan šopavasar durvis vērušajā Muusu restorānā klusajā centrā, Antonijas ielā 13.

Muusu ēdienkartes pamatā ir Eiropas virtuves klasika, atstājot vietu drosmīgām interpretācijām un vienlaikus ieturot pietāti pret vietējām izejvielām. Restorāns un tā ēdienkarte ir gana elastīgi, kalpojot par piemērotu izvēli gan biznesa pusdienām, gan vakaram ar draugiem vai kādai pavisam īpašai iziešanai.

Vairāk nekā gadu ilgušie darbi Vecrīgas Muusu restorānā prasījuši pilnīgu renovāciju arhitektes Barbaras Bulas un interjera dizaineres Andas Ozoliņas vadībā. Tāpēc varat būt droši, ka aiz biezajiem 1739.gada mūriem nonāksiet gaišā un neierasti ietilpīgā restorānā, kura kopējā kapacitāte grozās ap 100 viesiem.

Nams atjaunots ar cieņu pret tā 275 gadus seno vēsturi, taču vienlaikus pielāgojot mūsdienu vajadzībām. Muusu interjera rokraksts ir skandināviski vienkāršs – atsegtas ķieģeļu sienas, koks, lins, rāmi fona toņi, kurus trīs stāvu augstumā Vecrīgas restorānā kā centrālā ass vieno gadsimtiem senas koka kāpnes. Jumta stāvā ierīkota zāle ar atvērtā tipa virtuvi, kas ļaus restorānam startēt arvien pieprasītākajā kulinārijas meistarklašu nišā.

Abi Muusu restorāni pieder restorānbiznesā sevi pierādījušiem īpašniekiem, kuru kontā ir Latvijas galvaspilsētā jau atzītās KID*, Steiku Haoss un Ribs&Rock restorānu ķēdes.
 

MUUSU RESTORĀNI

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: