"Pavāru klubs" centrāltirgū iepazīstina ar mūsdienu Latvijas garšu

Pievienots: 07.06.2014.Autors: LiveRiga Skatījumi: 2 / 212

Publicitātes foto

Piektdien, 6.jūnijā, "Pavāru kluba" meistari, iepazīstināja pasaules gastronomijas asociācijas „Délice” ekspertus ar mūsdienu Latvijas garšu, centrāltirgū gatavojot dažādas uzkodas, pamatēdienus, deserus un dzērienus no Latvijai tradicionāliem un sezonāliem produktiem.

Asociācijas dalībnieki Rīgā viesojās no 4.līdz 6.jūnijam, lai iepazītu Latvijas kulināro mantojumu un dalītos pieredzē par jauno pavārmākslas talantu apmācību un profesionālajiem standartiem restorānu servisa jomā.

Publicitātes foto

Rīgas pilsēta ir pasaules gastronomijas pilsētu apvienības „Délice” biedrs, kas palīdz popularizēt pilsētu, tās augstvērtīgo kulināro mantojumu un veselīgu uzturu.  Dalība apvienībā dod iespēju veidot profesionālu sadarbību starp sabiedriskās ēdināšanas, gastronomijas un profesionālās izglītības nozares  pārstāvjiem apvienības dalības pilsētās.

Publicitātes foto

Pasaules gastronomijas pilsētu apvienības „Délice” aktivitātēs Rīgas dome sadarbojas ar Rīgas tūrisma attīstības biroju, biedrību „Pavāru klubs” un Latvijas viesnīcu un restorānu asociāciju.

Šobrīd Pasaules Gastronomijas pilsētu apvienībā „Délice” ir 21 pilsēta:

Barselona (Spānija), Birmingema (Lielbritānija), Bordo (Francija), Brisele (Beļģija), Čikāga (ASV), Gēteborga (Zviedrija), Helsinki (Somija), Lozanna (Šveice), Leipciga (Vācija), Liona (Francija), Lisabona (Portugāle), Madride (Spānija), Monreāla (Kanāda), Orhūsa (Dānija), Osaka (Japāna), Puebla (Meksika), Rabata (Maroka), Rīga, Sentluisa (ASV), Stavangera (Norvēģija), Turīna (Itālija). 

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: