Šo ceturtdien jau otro sezonu atklās LIDO vasaras terasi Jūrmalā

Pievienots: 28.05.2014.Autors: Lido Skatījumi: 1 / 205

Lido publicitātes foto

Turpinot uzņēmuma attīstību un balstoties uz iepriekšējā gada rezultātiem, šo ceturtdien, 29. maijā, LIDO jau otro sezonu atklās vasaras terasi Jūrmalā. Šogad uzlabots terases dizains, vairāk pielāgojot to LIDO stilam. Tāpat papildināta ēdienkarte, pilnveidots izkārtojums un apkalpošanas serviss, ieviestas jaunas atrakcijas bērniem, kā arī nodrošināti dzīvās mūzikas koncerti un sporta, izklaides pārraižu translācijas, kā rezultātā plānots apkalpot par 5% vairāk klientu.

LIDO pirmo pop-up* terasi jeb bistro, kas atvērts uz noteiktu laiku, izmēģināja 2013.gada vasarā, Pilsoņu ielā 14/16, Jūrmalā (Pilsoņu un Jomas ielu stūrī), nepilnu trīs mēnešu laikā sasniedzopt par 20% lielāku apgrozījumu, nekā sākotnēji plānots. Šogad LIDO vasaras terasi tajā pašā vietā atvērs 29. maijā, plkst. 17.00, ar dzīvās mūzikas vakaru.

Jūrmala jau izsenis ir zināma kā Latvijas lielākā kūrortpilsēta, Majori un Jomas iela vien katru sezonu uzņem vidēji 50 000 tūristu, bet kopējais viesu skaits pilsētā vasaras sezonā sastāda aptuveni 2 miljonus cilvēku. Īpaši Jūrmalu iecienījuši tūristi no Krievijas, Igaunijas, Lietuvas, Somijas, Zviedrijas, Norvēģijas un Baltkrievijas. Tā kā LIDO ir latviešu nacionālās virtuves vizītkarte, esam patiesi priecīgi, ka nu jau otro gadu tas būs pieejams jūrmalniekiem, bet jo īpaši pilsētas visiem, kuri augstu novērtē Latvijas nacionālo, kvalitatīvo virtuvi,” stāsta Gunta Upšele, Jūrmalas domes Tūrisma nodaļas vadītaja.

Klienti ar saviem pirkumiem pagājušajā gadā nobalsoja par to, lai mēs atkal būtu Jūrmalā. Vislielākais skaits klientu bija jūlijā – ap 1000 dienā, bet viņu visiecienītākais ēdiens bija šašliks – kopumā pagatavojām ap 12 000 porcijas šašlika no 2 760 kg gaļas,” norāda AS LIDO valdes priekšsēdētaja Rita Auziņa. “Šogad esam arī spēruši soli tālāk un veikuši dažādus uzlabojumus terases dizainā, pārdomājuši labāku izkārtojumu un apkalpošanu, papildinājuši ēdienkarti, kā arī nodrošinājuši iespēju iegāāties ēdienus un dzērienus, tajā skaitā LIDO jauno, veselīgo mājas dzērienu līniju un svaigos salātus, līzņemšanai. Protams, neesam aizmirsuši arī par izklaidi klientiem – iknedēļas dzīvo mūziku, kā arī sporta un jūrmalas pasākumu teletranslācijas. Plānojam, ka līdz ar šīm pārmaiņām, terases apgrozījums varētu pieaugt par 30%.

LIDO vasaras terasē ar 800 m2 platību un 400 sēdvietām varēs nobaudīt iecienītākos LIDO gaļas un zivju ēdienus, salātus, uzkodas un konditorejas izstrādājumus, kā arī LIDO alu un atspirdzinošos alus kokteiļus. Klientu ērtībām izveidots bistro ar plašāku ēdienkarti un bārs, kurā pieejami dažādi dzērieni, uzkodas un ēdieni līdzņemšanai. Bērniem nodrošinātas piepūšamās atrakcijas, bet viņu vecākiem deju placis. Katru sestdienu terasē skanēs dzīvā mūzika, bet katru dienu būs pieejami lielekrāna televizori sporta un izklaides pasākumu vērošanai.

LIDO vasaras terase Jūrmalā darbosies visu vasaru. Bistro zona būs atvērta darba dienās no plkst. 11.00 līdz 21.00, savukārt bārs darba dienās darbosies no plkst. 11.00 līdz 22.00, bet sestdienās un svētdienās – no plkst. 11.00 līdz 24.00.

LIDO POP-UP VASARAS TERASE

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: