Gastronome saldumu festivāls

Pievienots: 17.03.2014.Autors: Gastronome Skatījumi: 1 / 461

21. – 22. martā mc2 un Gastronome Brīvības ielā 31 norisināsies ikgadējais Saldumu Festivāls.

Marta Zaķis svarīgi noprasīja Alisei - Vai tēju vairāk nevēlies?
- Pagaidām es to vispār neesmu dabūjusi, - Alise aizvainota atteica, - tāpēc es nevaru vēlēties vairāk.
- Tu laikam gribēji sacīt, ka nevari vēlēties mazāk, - teica Cepurnieks. - Saprotams, vienmēr gribas vēlēties vairāk, nevis mazāk.

Ja arī Jūs vienmēr vēlaties vairāk, laipni lūdzam Gastronome Saldumu valstībā!

Būs pieejams viss neprātīgi bagātīgai tējas ballītei: vairāk kā 200 tēju šķirnes, mazās kūciņas un burvīgi lielas tortes no Gastronome šefkonditora, Angļu saldumi Fudži,  Alises mīļākie kapkeiki, liela šokolādes izvēle – plāna, bieza, poraina, ar dažādiem kakao procentiem, pilnīgi trakas marcipāna figūriņas – pat burgeri un desiņas  būs no marcipāna!

Sestdien, 22.martā mc2 visas dienas garumā bērnus sagaidīs Alise un Trakais Marta Zaķis, bet no 14:00 līdz 18:00 būs nolaidies namiņš no Brīnumzemes, kur bērni varēs piedalīties atraktīvās radošās darbnīcās.

Deserta vīni un kārdinoši daudzveidīgi saldie ēdieni papildinās arī ierasto restorāna ēdienkarti. Saldumu pārpilnības līdzsvarošanai sestdien, mc2, par 10 eiro būs pieejama jūras velšu bufete.

Gastronome delikatešu veikali un restorāni pieder vienam no lielākajiem pārtikas produktu izplatītājiem un ražotājiem Latvijā Reaton Ltd.

Gastronome - ēdienu karaļvalsts, kas radīta izmeklēti smalkai baudai.

GASTRONOME RESTORĀNI

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: