Atklāts jauna koncepta meksikāņu restorāns “Tex-Mex Republic”

Pievienots: 08.03.2014.Autors: Tex-Mex Republic Skatījumi: 3 / 453

Foto Sergejs Skripa

Jautrās meksikāņu noskaņās tirdzniecības centrā “Domina Shopping” tika atklāts jauna koncepta meksikāņu restorāns “Tex-Mex Republic”. Atklāšanas pasākuma ietvaros Meksikas goda konsuls Latvijā Karloss Arredondo Martiness simboliski parakstījās uz restorāna “Tex-Mex Republic” karoga, tādējādi apliecinot labo gribu stiprināt Teksasas un Meksikas apvienotās virtuves kulinārijas tradīcijas Latvijā.

Jaunais restorāns tika atklāts īpaši meksikāniskā garā, pārgriežot svētku lenti ar mačetēm. Simbolisko lentas pārgriešanu veica Sintija Grosu, SIA “GMG Catering” vadītāja, un Aleksejs Krivcuns, restorānu „Tex-Mex” un “Tex-Mex Republic” mārketinga direktors, tādā veidā iezīmējot jaunā zīmola dzimšanu.

TEX-MEX Republic ir esošā restorānu tīkla TEX-MEX atdzimšana jaunā veidolā. Ar restorāna atklāšanu tiek iezīmēta jauna ēra – pakāpeniski arī visi pārējie restorāni tiks pārveidoti jaunā koncepta veidolā”, stāsta restorāna jaunā koncepta autors Aleksejs Krivcuns.

“Esmu patiesi priecīgs, ka varu būt šeit – svinīgajā restorāna atklāšanā. Meksikas kultūra ir ļoti bagāta un to atpazīst ne tikai ASV un Teksasā, bet visā Eiropā un kā redzams – arī Latvijā. Svarīgi, ka ar šāda restorāna atvēršanu cilvēki var iepazīties ne tikai ar kulināro, bet arī Meksikas mākslas kultūru, kas redzama restorāna dizainā”, svinīgajā svētku uzrunā teic Meksikas goda konsuls Latvijā, Karloss Arredondo Martiness.

Foto Sergejs Skripa

TEX-MEX Republic” ir ne tikai atdzimšana jaunā zīmolā, bet arī pirmais “TEX-MEX” restorāns, kas atrodas tirdzniecības centrā. Pirmais solis jaunā apvāršņa atklāšanā tika veikts pateicoties T/C “Domina Shopping” atsaucībai. „Dažādu valstu kultūru iespējams iepazīt ne tikai ceļojot, bet arī baudot to tradicionālās maltītes. Līdz ar „Tex-Mex Republic” atvēršanu, t/c Domina Shopping kļūst par īstu "gardēžu paradīzi", kur vienuviet ikviens varēs nogaršot gan austrumu, gan tradicionālo latviešu, gan arī meksikāņu virtuvi. Jaunais restorāns noteikti kļūs par iecienītu pusdienu vai vakariņu vietu, gan jauniešiem, gan ģimenēm ar bērniem, ļaujot tiem nesteidzīgi iepazīt meksikāņu virtuvi”, stāsta Ilze Brazeviča, tirdzniecības centra “Domina Shopping” vadītāja.

Par viesu labsajūtu rūpējās atraktīvā „Tex-Mex” pasākumu vadītāja Agnese Puriņa, kura savulaik ir strādājusi arī Meksikas konsulātā Latvijā. Sanākušie viesi tika iepazīstināti ar jaunā restorāna “TEX-MEX Republic” personālu. Tāpat visiem bija unikāla iespēja iegravēt novēlējumu uz speciāli izveidotā “TEX-MEX Republic” radošā galda.

Jau ziņots, ka restorāna ēdienkartes veidošanā piedalījies raidījuma “Mūsdienu Latvijas garša” finālists Artūrs Freibergs kopā ar pārtikas tehnologu Kristapu Viesturu un Dzirnavu ielas „Tex-Mex” restorāna šefpavāru Gvido Jakobiju.

„Tex-Mex Republic” restorāna interjera dizainu veidojusi Dace Āboliņa, kura pastāstīja, ka restorāns ir izveidots BOHO stilā, un tā dizainā ir integrētas gan meksikāņu, gan Teksasas kultūras detaļas, kā arī restorāna vērtības un filozofija.

Foto Sergejs Skripa

Atšķirībā no esošajiem „Tex-Mex” restorāniem – „Tex-Mex Republic” apmeklētāji var baudīt Latvijā plašāko burritos piedāvājumu, kas ir jaunā restorāna firmas zīme. Tāpat, piedāvājumā, pēc Artūra Freiberga domām, ir oriģināli izcilākie Teksasas burgeri Latvijā, ar pašceptu maizi un restorāna pavāru pagatavotām mērcēm, kas piešķirs tiem īpašas garšu sajūtas baudījumu. Restorāna meistardarbs ir izcilu grilētas gaļas ēdienu izvēle – nevainojami steiki, mutē kūstošas ribiņas un pikanti vistas spārniņi. Īpaši svarīga sastāvdaļa jaunajā zīmolā ir gardēžu veikaliņš, kur var iegādāties saldumus, dažādas mērces, eļļas, garšaugu maisījumus, marinējumus.

Pirmais „Tex-Mex Republic” ar 46 sēdvietām ir ierīkots 137 m2 platībā, un tajā strādā 13 darbinieki. Restorāns “Tex-Mex Republic” atrodas T/C „Domina Shopping”, Rīgā, Ieriķu ielā 3, pie izejas uz Bērzaunes ielu. Restorāna darba laiks katru dienu ir no plkst. 10.00 līdz 22.00.

TEX-MEX REPUBLIC RESTORĀNS

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: