Dejojoši oficianti un kvalitatīvi ātri pagatavoti ēdieni

Pievienots: 07.03.2014.Autors: Fkusno Skatījumi: 1 / 554

Publicitātes foto

Ar šādu piedāvājumu 6.martā Rīgas centrā tika atvērts jauns bistro Fkusno.

„Fkusno ir īstā vieta cilvēkiem, kas mīl pilsētu un visu labāko, ko tā spēj sniegt – garšīgus ēdienus, izmeklētu mūziku, patīkamu interjeru un neparastus cilvēkus”. - Ideju skaidro Reaton  mārketinga direktore Inta Laizāne. „Uzņēmumam Reaton šis ir neliels projekts, taču interesants ar to, ka vēlamies piesaistīt sev neierastu auditoriju.

Investīcijas plānotas ilgtermiņam un ieguldītas galvenokārt divstāvīgās, modernās telpas izbūvē, ievērojot maksimālu drošību un ērtību. Skatu uz Rīgas centru vasaras sezonā varēs baudīt no atklātās terases.

Ēdienkarte veidota, izprotot biznesā strādājošo cilvēku vajadzības pēc ātri iegūstama, kvalitatīva un garšīga ēdiena. Piedāvājumā ir burgeri, pastas, aukstās un karstās uzkodas. Plašā izvēlē ēdieni veģetāriešiem, padomāts arī par diētisko burgera versiju – maizītes vietā izvēloties salātu lapas. Dzērienu kartē dominē svaigi spiestas apelsīnu sulas daudzveidīgās kombinācijās. Darbdienu vakaros notiks aperitīvu stundas: trešdienās, ceturtdienās, piektdienās no 17:00-19:00, iegādājoties jebkuru dzērienu, arī bezalkoholisko, par 5 eiro uzkodas neierobežotā daudzumā. Katru sestdienu notiks vīna degustācijām, kas profesionāla someljē vadībā palīdzēs iesākt neaizmirstamus sestdienas vakarus.

Publicitātes foto

Oficianti var spontāni uzsākt deju arī dienas laikā – laba noskaņojuma uzturēšanai, bet piektdienu un sestdienu vakaros ar saviem setiem mūs priecēs dažādi DJ, lai visi kopā varam baudīt vakaru un tad doties spraigajā pilsētas nakts dzīvē.

Bistro pieder kompānijai Reaton, kas darbojas Latvijas tirgū jau 25 gadus un ir pazīstama ar delikatešu veikalu, restorānu Gastronome, kas atrodas turpat, Brīvības ielā 31, ar interjera un delikatešu centru mc2, kā arī citiem biznesa virzieniem. Reaton pārtikas produktu nodaļa katru dienu apkalpo aptuveni 1500 klientus un piedāvā 7 000 dažādu delikatešu un pārtikas produktu, - vislabāko no visas pasaules gan vissmalkākajam galdam, gan ikdienas patēriņam. Šie fakti ļauj apgalvot, ka Reaton produkcija ir zināma gandrīz katram Latvijas iedzīvotājam jau divās paaudzēs.

FKUSNO BISTRO

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: