Pēc rekonstrukcijas tiek atvērts iecienītais grilbārs Lighthouse Jūrmalā

Pievienots: 29.05.2013.Autors: Lighthouse Skatījumi: 2 / 257

 

30. maijā, Jūrmalas sirdī Jomas ielā pēc grandiozas rekonstrukcijas ar jaunām vēsmām gan interjerā, gan ēdienkartē tiks atvērts jau labi zināmais un iecienītais Jomas ielas grilbārs Lighthouse. Atklāšanas pasākumā viesi varēs baudīt gardus grila ēdienus, kūpinājumus un degustēt Latvijas izcilākos vīnus. Jautri brīži tiks iemūžināti saržos, un par pasākuma noskaņu rūpēsies improvizācijas meistars Jānis Skutelis.

Grilbārs Lighthouse ir viens no senākajiem restorāniem Jūrmalas dzīvīgākajā un galvenajā no ielām - Jomas ielā, kurā mēdz pulcēties gan ārvalstīs populāri cilvēki, gan pašmāju izcila ēdiena un atmosfēras baudītāji. Ņemot vērā, ka uz Jomas ielas arvien biežāk tiek atvērti moderni ārzemju īpašnieku restorāni, grilbāra Lighthouse saimnieki nolēma, ka septiņus gadus ilgā darbība latviskā, nepiespiestā un jautrā noskaņā, ir jāpilnveido, jāpiesaista investīcijas un jārada svaigas vēsmas. Tāpēc jau šonedēļ jaunā, modernā un uzlabotā veidolā, bet ar pārbaudītām, izkoptām vērtībām un augstu kvalitāti, Lighthouse vērs durvis apmeklētājiem jau astoto sezonu.

Rekonstrukcija notikusi ar jauno investoru un projekta partneru atbalstu un līdzdalību. Līdzšinējiem īpašniekiem Andrim Rubīnam, Kārlim Tiltiņam un Raitim Bērziņam ir pievienojušies Kristīne Kirilka, Katrīna Kalnozola, Elizabete Kalnozola un Valdis Kalnozols, kurš savas ģimenes dalību projektā raksturo šādi: „Mēs nolēmām sniegt mājīgajam un ar pozitīvu atmosfēru piepildītajam Jomas ielas grilbāram Lighthouse savu pieredzi uzņēmējdarbībā, gaumi un investīcijas, lai kopīgiem spēkiem nodrošinātu tā veiksmīgu pastāvēšanu un attīstību, kā arī sekmētu dabisku, Latvijā audzētu un ražotu produktu izmantošanu ēdienu gatavošanā. Mēs apvienosim jaunu, svaigu enerģiju ar daudzu gadu laikā uzkrātu uzņēmējdarbības pieredzi.”

Pēc rekonstrukcijas, jaunajās telpās varēs pulcēties līdz pat 130 viesu, kuriem būs iespēja baudīt gardus ēdienus un dzērienus uz 160 kvadrātmetru plašas āra terases. Izmaiņas ir ieviestas arī grilbāra ēdienkartē, lielākā daļa ēdienu tiks gatavoti no Latvijā audzētiem un ražotiem produktiem. Ēdienkartē iekļauti gan latviešu tradicionālie, gan improvizētie ēdieni ar akcentu uz jūras veltēm. Grilbārs piedāvās plašu Latvijā gatavotu vīnu klāstu, kā arī citus dzērienus.

Viesi varēs baudīt arī svaigus kūpinājumus, pagatavotus turpat grilbāra Lighthouse kūpinātavā. Speciāli priekš šīs kūpinātavas tiks vesta malka no laukiem Saldus apkārtnē. Tāpat viesiem būs iespēja izvēlēties grāmatas no Lighthouse grāmatu plaukta, kas atgādātas no Kalnozolu personīgās kolekcijas.

30. maijā, plkst. 19.00 notiks grilbāra Lighthouse svinīgais atklāšanas pasākums, kurā par mūziku rūpēsies džeza meistars Marčello, viesi varēs mieloties ar svaigiem grila ēdieniem, kūpinājumiem un degustēt Latvijas vīnus. Jautri brīži tiks iemūžināti saržās un par kopējo noskaņu rūpēsies improvizācijas guru Jānis Skutelis. Ieeja tikai ar ielūgumiem, tomēr jau piektdien, 31. maijā tiks laipni gaidīti visi interesenti grilbārā Lighthouse:

LIGHTHOUSE BĀRS

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: