Brokastu tests

Pievienots: 23.08.2012.Autors: BarRadar Skatījumi: 3 / 332

Brokastis vieniem ir svarīga un neatņemama ēdienreize, otri velk vienlīdzības zīmi brokastis = laba, stipra kafija, citiem kārojas atkal kaut kas salds. Mēs katrs dodam priekšroku atšķirīgām brokastīm. Šis tests, ja ne sniegts nopietnu vai pareizu Tavas personības raksturojumu, tad ļaus uz brokastīm paskatīties no cita skatupunkta.

Izvēlies vienu no deviņiem zemāk redzamajiem attēliem: kā parasti izskatās Tavas brokastis vai kuriem ēdieniem Tu dod priekšroku brokastīs?

1. 2. 3. 4.
5. 6. 7. 8.
9.      

Atbilstoši izvēlētajam attēla numuram lasi raksturojumu zemāk!

1. Tā saucamās angļu brokastis: cepta ola, šķiņķis, pupiņas tomātu mērcē, grauzdiņi.
Tu stāvi stabili ar abām kājām uz zemes, esi reālists/-e. Reizēm esi spītīgs/-a, bet izsist no līdzsvara Tevi ir diezgan grūti. Tu labi zini, kas Tev patīk un kam dod priekšroku, kā arī neko daudz negribi mainīt. Esi diezgan konservatīvs/-a.

2. Auzu pārslas ar pienu.
Tevi nereti uzskata par ne pārāk nopietnu un pavieglu cilvēku, jo visu dzīvi tver tikpat viegli kā ikrīta brokastis, neiespringstot to pagatavošanā, noformēšanā vai ēdienu sabalansēšanā. Bet varbūt tā ir tīri apkārtējo skaudība? Jo Tu allaž izskaties tik pozitīvs/-a!

3. Kafija ar virtuļiem vai smalkmaizīti.
Tev ir klusa, rimta un pacietīga cilvēka daba. Tev patīk iegrimt darāmajā darbā, nepievēršot uzmanību apkārtnei. Tev piemīt ass prāts un milzīgas darba spējas, taču ik pa reizei sevi jāpažēlo un jāvelta vairāk uzmanības sev un savām ēdienreizēm.

4. Vārīta putra uz piena vai ūdens bāzes.
Tu esi atbildīgs cilvēks, kurš nebaidās no ikdienas rutīnas. Apkārtējiem vari šķist par kautrīgu, taču iepazīstot Tevi tuvāk, domas mainās. Tu esi atklāts. Daudz lasi un labi paturi prātā faktus, skaitļus. Visus lēmumus pieņem ar lielu atbildības sajūtu.

5. Tikai augļi un ogas.
Tu augstu turi vērtē rūpes par veselību un izskatu, un tas atmaksājas, jo izskaties dzīvespriecīgs un apmierināts. Tev patīk iedvesmot apkārtējos cilvēkus, tāpēc savu darbību parasti vērs tajā virzienā. Tev ir savs dzīves skatījums, sava filozofija, tas apkārtējos rada cieņu.

6. Sabalansētais jeb proporcionālais šķīvis ar īpašu produktu izkārtojumu.
Tev  piemīt nonkonformistisks domāšanas veids. Daži Tevi uzskata par dīvaini, taču tas tāpēc, ka Tev nav aizspriedumu pret sabiedrībā iesīkstējušo normu pārkāpšanu vai to tulkošanu savdabīgā veidā. Tev nepatīk lielība, pats arī to nepiekop. Savukārt visu jauno, ko sastop savā ceļā, Tu nepalaid garām, iesaisties, izmēģini.

7. Tā saucamās kontinentālās brokastis: kafija, sula, maizītes.
Esi komunikabls, atvērts un uz āru vērsts cilvēks. Allaž aizņemts, taču vienmēr atlicini laiku saviem draugiem. Nereti Tev ir vēlās brokastis. Tu esi dāsns un atsaucīgs cilvēks. Tava sūtība rūpēties par dabu un citu cilvēku labsajūtu.

8. Musli ar sausajiem vai sulīgajiem augļiem.
Pēc dabas jautrs, draisks un optimistisks cilvēks. Jebkurā situācijā proti panākt sev komforta zonu. Vārds „problēma” nav Tavā leksikonā, bet gan „iespējas”, „izaicinājums”, „izdevība”. Esi drošs un pārliecināts par sevi, Tevi neuztrauc apkārtējo skaudība vai grūtsirdība.

9. Pankūkas ar ievārījumu, ogām vai krējumu.
No Tevis staro optimisms. Tu esi no tiem cilvēkiem, kas izbauda mirkli un „lai visa pasaule pagaida”. Tu vienmēr esi informēts par pēdējiem jauninājumiem, modes vai mākslas tendencēm, pēdējiem augsto tehnoloģiju brīnumiem u.tml. Taču reizēm derētu iedziļināties kādā vienā konkrētā lietā, lai to izzinātu līdz galam!

Izmantotais avots - www.blogthings.com

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: