“Pica Rīga” piedāvās gaumīgus bērnu svētkus

Pievienots: 26.10.2016.Autors: Pica Rīga Skatījumi: 2 / 306

Publicitātes foto

Pašmāju e-picērija “Pica Rīga” turpmāk piedāvās līdz šim nebijuša koncepta pasākumu organizēšanu pieaugušajiem un bērniem. Ballītes tiks rīkotas profesionāla picu meistara vadībā, informē e-picērijas “Pica Rīga” veidotāja Eva Broda – Bērziņa.

Pasākumu ideja ir gaumīga picu gatavošanas ballīte, kuras laikā pieaugušie var mierīgi baudīt viesības, tostarp mazie viesi ir radoši nodarbināti. Kamēr pieaugušie cienājas ar “Pica Rīga” picām, picu meistars Jānis Gaveika kopā ar bērniem mīca mīklu, māca picas freestyle un dekorēšanu. Katram bērnam tiek piešķirts priekšauts un deleģēti  darba uzdevumi, turklāt katrs mazais picu meistars var pagatavot savu mīļāko picu ar iecienītākajām sastāvdaļām.

“Šāda koncepta svētku radīšana ir stratēģisks lēmums e-picērijas tālākā attīstībā, paplašinot Latvijā pieejamo bērnu pasākumu piedāvājuma klāstu ar vēl nebijušu iespēju klasisko animatoru vietā ballītei izvēlēties īstu picu meistaru. Vēlamies parādīt, ka arī bērnu ballīte var būt pārdomāta un gaumīga. Pirmie pasākumi jau guvuši atzinību – bērni ir sajūsmā, jo Jānis ir ļoti atraktīvs un interesants. Kamēr bērni darbojas ar picām, tikmēr vecāki var baudīt viesības,” stāsta Eva Broda – Bērziņa.

Publicitātes foto 

Bieži vien, rīkojot svētkus mājās, vecākiem jāizvēlas – rīkot ballīti bērniem vai aicināt tikai pieaugušos, tam pakārtojot piedāvātās aktivitātes. “Pica Rīga” ir radusi kompromisu, kurā pasākumu varēs izbaudīt kā bērni, tā vecāki. Tāpat kā ikdienā piedāvātajās picās, “Pica Rīga” arī šādu pasākumu organizēšanā ir svarīgi saglabāt savu individualitāti. Būtiska ir kvalitāte, nevis kvantitāte, tāpēc, arī rīkojot picu gatavošanas svētkus, būtisks uzsvars tiks likts uz ļoti individuālu pasākumu organizēšanu. Interesi ir izrādījuši arī uzņēmumi, kuri šādus svētkus vēla organizēt saviem darbiniekiem, līdz ar to e-picērija atvērta ne tikai bērniem un vecākiem, bet arī cita veida kompānijām, kuras gatavas iemēģināt roku picu meistara amatā. Turklāt pasākumu laikā galvenokārt tiks izmantoti tikai vietējie produkti, izņēmums ir kāda īpaši eksotiska garšviela vai citas Latvijā nepieejamas sastāvdaļas. “Nepieciešamības gadījumā esam ļoti elastīgi un varam pielāgoties klientiem, piemēram, pagatavojot arī picas bez laktozes. Mūsu mērķauditorija ir cilvēki – gardēži, kuri novērtē no augstvērtīgām izejvielām gatavotu kvalitatīvu ēdienu,” uzsver Eva Broda – Bērziņa.

SIA "Picariga" dibināta 2015.gada 21.decembrī. SIA "Picariga" vienādi uz pusēm pieder Evai Brodai-Bērziņai un Normundam Bērziņam.

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: