LIDO svētkos piedāvās īpašu alu

Pievienots: 19.12.2013.Autors: Lido Skatījumi: 1 / 303

Publicitātes foto

Tuvojoties svētku laikam, LIDO Atpūtas centra Alus darītavā tiek brūvēts īpašs Svētku alus, kura sastāvā ir četras dažādas iesala šķirnes un rūgtie, aromātiskie apiņi. Svētku alus tiks piedāvāts tikai gadu mijas svētku laikā un ir radīts vienīgajā restorāna tipa mini alus darītavā Latvijā.

Latviešu tautas tradīcijās alus iemantojis svētku dzēriena statusu. Senie latvieši alu vienmēr cēluši galdā ne tikai Jāņos, bet arī Ziemas saulgriežos. Vēlamies uzturēt šīs tradīcijas un ražojam īpašu Svētku alu, kuru piedāvāsim svētku laikā, turklāt šī alus recepte ir guvusi labu novērtējumu konkursos," stāsta Rita Auziņa, AS LIDO valdes priekšsēdētāja.

Pēc LIDO alus darītāju receptēm brūvētais dzīvais alus klientu kausos LIDO atpūtas centrā, nonāk tieši no gatavā alus tilpnēm. Pārējiem „LIDO” bistro un restorāniem alus tiek fasēts 30 litru KEG mucās. Svētku alu īpašu padara patīkams apiņu rūgtums un piesātināta iesala-apiņu garša.

Publicitātes foto

LIDO Alus darītava LIDO atpūtas centrā Krasta ielā 75, Rīgā, Alus pagrabā darbību uzsāka 2000. gadā un tās ražošanas jauda ir 950 litri alus dienā. Īpašā svētku alus recepte radīta 2001. gadā, un tās kvalitāti apstiprina "Riga Beer 2001" konkursā saņemtā zelta medaļa. LIDO ražo tikai dzīvo alu un tā darīšanas procesu ikviens apmeklētājs var vērot klātienē. Pilns ražošanas cikls ilgst 21 – 28 dienas. Alus darītava 13 darbības gados ir realizējusi 3,7 miljonus litru alus.

LIDO alus starptautiskajās alus degustācijās ieguvis: Zelta (Lido Svētku), sudraba (Lido Medalus), bronzas (Lido speciālais) medaļas. „Latviabeerfest” un „Alus brālība” rīkotajos alus festivālos Rīgā patērētāju aklajās degustācijās 2012. un 2013. gadā saņemtas 1. vietas („Lido Medalus”).

Visi LIDO BISTRO

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: