"Ungurmuižai 285" svētki norisināsies no 30.jūnija līdz 2.jūlijam

Pievienots: 14.06.2017.Autors: Ungurmuiža Skatījumi: 1 / 209

Ungurmuižas publicitātes materiāls

Ungurmuižā no 30.jūnija līdz 2.jūlijam plānota svētku programma, kurā iekļauti koncerti, izstādes un citas aktivitātes par godu Ungurmuižas jubilejas svinībām.

30.jūnijā itāļu fotogrāfa Lukas Berti (Luca Berti) izstāde "Man and nature in Latvia" , 11 gleznotāju veltīta izstāde Ungurmuižai "Dzimšanas diena"
plkst. 22.00 koncerts "7 notis – viena valoda. Koncerts tumsā". Radošo mūziķu apvienība "IN-visible music" jeb "NE-redzamā mūzika": Aktrise Gunita Bārda un mūziķi - Zintis Žvarts, Ilze Žvarte, Reinis Reķis, Māris Radziņš, Raivo Ozols, Vilius Matutis, Mārtiņš Roziņš.

1.jūlijā plkst. 11.00 notiks konference "Hernhūtiešu kustības fenomens Latvijas valsts simtgades kontekstā" (vietu skaits ierobežots). Lektori - Beāta Paškevica, Jānis Šiliņš, Gundars Ceipe, Aksels fon Kampenhauzens. Sadarbībā ar Cēsu Vēstures un mākslas muzeju būs apskatāma izstāde "Neiepazītā Ungurmuiža". Izstāde ir īpaša, jo pirmo reizi Ungurmuižā tiks eksponēti oriģināli priekšmeti, kas piederējuši muižas saimniekiem - Kampenhauzenu dzimtai. 1. jūlijā plkst. 19.00 notiks arī "Mazie operas svētki". Jubilejas koncerts, svētku kulminācija, kurā piedalīsies LNOB solisti Ilona Bagele, Evija Martinsone, Marlēna Keine, Krišjānis Norvelis, Raimonds Bramanis, Mihails Čuļpajevs un Juris Vizbulis, kā arī LNOB mūziķu kvintets Ilzes Ozoliņas vadībā. Baroka mūzikas skaņdarbi (G.F. Hendelis, K.V. Gluks, Dž. Rossini) un itāļu izcilas romantiskās mūzikas pērles (G.B.Martini, E.Toselli, E.Kurtis, V.Chiara, L.Arditi, C.A.Bixio u.c.). 

2.jūlijā no plkst. 11.00 līdz 14.00 Ungurmuižas restorāna būs iespēja baudīt Muzikālās brokastis muižas parkā ar ģitāristu Ivaru Hermani. Pasākumu ar atspirdzinošu dzērienu atbalsta "Mediato". Savukārt, plkst. 12.00 notiks koncerts un interaktīvs pasākums bērniem "Reiz sensenos laikos". Muzikāli interaktīva teātra spēle bērniem pēc H. K. Andersena pasakas "Princese uz zirņa".

Stāstu kopā veidos kopā aktieri, mūziķi, skatītāji un teatrāli interaktīvo spēli vadīs kāds teātra Āksts. Krāšņi tērpi un lieliska Valta Pūces mūzika.
Režisore Dita Balčus, komponists Valts Pūce, horeogrāfe Ieva Ozoliņa, aktieri Kārlis Derums, Kristiāna Abiļeva, Egija Silāre, Alīda Pērkone. Tālāk norisināsies pasākums muižas teritorijā ar izzinošu informāciju, pārsteigumiem, balvām. Takas kopējais garums 2 km. 

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: