Rīdziniekus ar kokteiļiem priecē kolorītais bārmenis Mikijs no Dubaijas

Pievienots: 15.11.2016.Autors: PRIKE Latvija Skatījumi: 2 / 228

Foto:Kristaps Bardziņš

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgas iecienītajā japāņu grila bārā COD vienā no īpašo sestdienas vakaru pasākumu sērijām norisinājās vēl nebijusi ballīte ar nosaukumu Little Black Door at COD. Tās laikā aiz bāra letes kokteiļus servēja Dubaijas urbānā bāra Little Black Door menedžeris un bārmenis Miklos Biro jeb Mikijs. Savas viesošanās laikā viņš COD apmeklētājiem piedāvāja nobaudīt augstākās kvalitātes dzērienus, kas radīti pēc unikālām, gadu gaitā līdz pilnībai izkoptām receptēm.

Dubaijas eklektiskais TOP klases bārs Little Black Door durvis vēra tikai šī gada sākumā, taču jau šobrīd tas pārliecinoši tiek atzīts par gada spožāko Emirātu metropoles jaunpienācēju. Tā atmosfēra, oriģinālā dzērienkarte un izcilo savas jomas profesionāļu komanda rada nevainojamu kompozīciju, ko šajā pasākumā varēja izjust arī Rīgā. Pagatavojot ne tikai perfektu garšas nianšu piesātinātus, bet arī vizuāli baudāmus kokteiļus, bārmenis Mikijs rūpējās par viesu labsajūtu arī vēl ilgi pēc pusnakts.

Foto:Kristaps Bardziņš

“Savas vairāk nekā 12 gadus ilgās karjeras laikā esmu strādājis labākajos Londonas un Dubaijas bāros un restorānos, taču Rīgā viesojos pirmo reizi. Šī ir ļoti interesanta pieredze, un man ir patiess prieks COD viesiem šovakar uzburt kosmopolītiskās Dubaijas sajūtu ar tādiem plaši iecienītiem kokteiļiem kā labi zināmā Cuba Libre iedvesmoto vairāku rumu maisījumu ar nosaukumu In-Fidel, Not so Colada, kas ir īpaši izmeklēta klasiskā Piña Colada versija, un daudziem citiem. Jau tagad ar prieku gaidu nākamo reizi, kad atkal uz brīdi varēšu kļūt par daļu no COD lieliskās komandas. Gribu arī piebilst, ka rīdzinieki ir ļoti jauki un laipni ļaudis, un tas šo viesošanos Latvijā padara vēl īpašāku,” atzīst bārmenis Miklos Biro.

Paralēli dzērienu baudīšanai COD ballītes apmeklētāji nodevās arī mūsdienīgiem disko un popmūzikas ritmiem populārā Maskavas dīdžeja Fjodora Fomina izpildījumā. Vakara gaitā modernā bāra telpas piepildīja neskaitāmi Latvijas un arī kaimiņvalstu iedzīvotāju atzinību guvuši hiti, kas kombinācijā ar koteiļiem un autentisko lounge atmosfēru radīja neaizmirstamas sajūtas.

Tā kā viesbārmeņa vizītes laikā gluži tāpat kā bārā Little Black Door bija nepieciešams izmantot tikai pašas labākās un izmeklētākās premium kategorijas kokteiļu sastāvdaļas, par to parūpējās Baltijas vadošais augstākās klases alkoholisko dzērienu piegādātājs PRIKE. Savukārt kokteiļu īpašās piedevas, kā piemēram, pašgatavotos sīrupus, ekstraktus un garnīrus Mikijs bija atvedis no Dubaijas.
 

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: