„Iļģuciema alus” piedalās festivālā Berlīnē starp pasaules vadošajiem alus ražotājiem

Pievienots: 10.08.2016.Autors: ILGEZEEM Skatījumi: 5 / 193

Publicitātes foto

Latvijas uzņēmums SIA Ilgezeem šā gada 5.–7. augustā piedalījās Eiropas lielākajā un vērienīgākajā alus nozares pasākumā – 20. Berlīnes starptautiskajā alus festivālā. Līdzās pasaules vadošajiem alus darītājiem Latvijas uzņēmums apmeklētājiem piedāvāja savus produktus – Iļģuciema medalu un Iļģuciema kvasu, kas ārvalstu tirgos tiek piedāvāts zem markas TANHEISER.

Šajā festivāla Ilgezeem piedalījās jau otro reizi, un šogad apmeklētājiem tika piedāvātas piecas medalus šķirnes (oriģinālais, dzērveņu, keņepju-ingvera, ābolu, upeņu), kā arī gaišais EXTRA alus un oriģinālais kvass. Kopumā Latvijas uzņēmuma produkcija festivālā tika nogaršota vairāk nekā 7000 reižu. Zīmīgi, ka Iļģuciema alus produkciju ļoti atzinīgi ir vērtējuši vācu apmeklētāji, kas ir klasiska alus cienītāji. Īpašu interesi par Ilgezeem produkciju ir izrādījuši arī pārtikas speciālisti no Vācijas. Pēc uzņēmuma datiem Ilgezeem bija vienīgā alus darītava no Latvijas un pat no Baltijas, kas piedalījās šajā festivālā.

Publicitātes foto

Ilgezeem mārketinga un pārdošanas daļas vadītājs Rihards Jablokovs atzīst: „Esam gandarīti par sasniegto – jāatzīst, ka šādi pasākumi ir ne tikai eksporta tirgus paplašināšanas iespēja, bet arī emocionāli ļoti piesātināts pasākums, kas iedod milzu enerģijas lādiņu un pārliecību, lai darbotos turpmāk. Prieks, ka mūsu stendu apmeklēja gan pagājušā gada festivāla apmeklētāji, gan daudz jaunu interesentu. Noteikti turpināsim paplašināt eksporta iespējas.”

Turpinot attīstīt starptautisko tirgu, llgzeem mērķtiecīgi meklē iespējas parādīt un realizēt savu produkciju ārpus Latvijas robežām. Šī bija jau trešā reize šogad, kad uzņēmums ir piedalījies alus festivālos tieši Berlīnē: janvārī Ilgezeem piedalījās Zaļās nedēļas (Grüne Woche) festivālā, maijā Kultūras karnevālā (Karneval der Kulturen) un tagad populārajā 20. Berlīnes starptautiskajā alus festivālā.

Jubilejas festivālā šogad piedalījās 340 alus darītāji no 87 valstīm, piedāvājot 2700 unikālas alus šķirnes! Festivālu apmeklēja 800 000 apmeklētāju, un tas ir iekļauts Ginesa rekordu grāmatā.

Medalus ražošanu Ilgezeem sāka 2012. gadā, ieviešot pirmās trīs šķirnes - oriģinālo, dzērveņu un kaņepju-ingvera medalu, sākumā galvenokārt fokusējoties uz restorānu un kafejnīcu segmentu. Šobrīd alus ir ieviests arī mazumtirdzniecībā un regulāri tiek eksportēts uz četrām valstīm (uz Lielbritāniju, Poliju, Igauniju, Koreju), papildus Vācijai produkciju piedāvājot dažādos festivālos.

Ilgezeem dzērienu rūpnīca ir Latvijā lielākais iesala ekstraktu, kvasa un iesala dzērienu ražotājs. Uzņēmuma vēsture aizsākās jau pirms vairāk nekā 150 gadiem, kad Rīgā tika uzbūvēta senākā rūpnieciskā alus darītava Latvijā – Iļģuciems. Tad bija vērojams straujš alus ražošanas uzplaukums, rūpnīcā tika ražots tiešām unikāls alus klāsts. Tagad Ilgezeem ir kļuvis par spēcīgu raudzēto bezalkoholisko dzērienu – kvasa un iesala dzērienu, kā arī medalus ražotāju.

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: