LIDO Atpūtas centrā iemirdzēsies Rīgā lielākā Ziemassvētku egle

Pievienots: 20.11.2014.Autors: Lido Skatījumi: 1 / 651

LIDO Atpūtas centra publicitātes foto

Svētdien, 23. novembrī, plkst. 18.00 LIDO Atpūtas centrā visā krāšņumā tiks iedegta lielākā Rīgas Ziemassvētku egle. 23 metrus augstais Ziemassvētku vēstnesis ir izgreznots ar vairāk nekā miljons dažādiem rotājumiem. Vakara gaitā ikviens varēs satikt Ziemassvētku vecīti un bez maksas iegūt personificētu foto – Ziemassvētku kartiņu, kā arī cienāties ar rūķu sarūpētajām veltēm.

Egles rotājumus iespējams iedegt četros dažādos veidos jeb dimensijās, atsevišķi izgaismojot tikai stumbru, bantes un zvanus, lentas vai visu kopā. 1 000 000 dažādu krāsu lampiņu, zvaniņu, bantīšu un lentu izvietošanai patērētas vairāk nekā 2000 darba stundas.

Tāpat pie Atpūtas centra ieejas ir izvietota īpaša egle – rūķa māja, kura ir 8 metrus augsta un 3 metrus plata. Tajā ikviens varēs ieiet iekšā un ieraudzīt, kā dzīvo Ziemassvētku rūķis – apaļā istabā zem zvaigžņotām debesīm. Brīvdienās un svētkos, kad darbi būs padarīti, ikviens šeit varēs sastapt nama saimnieku. Rūķis viesus vedīs brīnumiem pilnā pasaku ceļojumā. Visa Atpūtas centra teritorija būs rotāta ar gaismotiem zvēriem, īstām eglītēm un dažādiem pasaku motīviem.

Ziemassvētkos vienmēr rūpējamies, lai LIDO Atpūtas centrā varētu izbaudīt svētku gaisotni. Šogad visus viesus vedīsim pasakainā ceļojumā, atgādinot labi zināmas un sen aizmirstas pasakas, kurās LIDO rūķi iepinuši Ziemassvētku motīvus. Arī šajos Ziemassvētkos LIDO uzstādīta lielākā Ziemassvētku egle, kura ir pasaules līmeņa mākslas darbs. Aicinu ikvienu Ziemassvētku sajūtu cienītāju viesoties pie mums un atrast savu svētku brīnumu,” norāda Antra Bergmane, LIDO Atpūtas centra vadītāja.

Egles iedegšanas pasākumā būs iespēja iegūt Ziemassvētku kartiņu ar savu fotogrāfiju, kuru nosūtīt saviem mīļajiem. Tāpat Ziemassvētku vecītis pastāstīs savu Ziemassvētku stāstu un rūķu zēni ar rūķu meitenēm dziedās un cienās ar siltu tēju un garšīgām piparkūkām.

Pasākuma programma LIDO Atpūtas centrā notiks 23.novembrī no plkst. 18.00 līdz plkst. 21.00. Visās aktivitātēs dalība ir bez maksas.

Ziemassvētku gaisotni, īpašu svētku programmu un skaistās dekorācijas LIDO Atpūtas centrā būs iespējams baudīt no 23. novembra līdz pat janvāra beigām.

LIDO ATPŪTAS CENTRS BISTRO

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: