Hokeja čempionāta laikā LIDO uzsauks alu Latvijas izlases uzvaras gadījumā

Pievienots: 09.05.2014.Autors: Lido Skatījumi: 1 / 379

Lido, publicitātes foto

Pasaules Hokeja čempionāta laikā, no 9. maija līdz 25.maijam, LIDO Atpūtas centrā Krasta ielā katru dienu darbosies īpaša fanu zona, kurā varēs vērot visas čempionāta spēles. Lai veicinātu līdzi jušanas garu, pirmie 50 hokeja fani, kas reģistrēsies LIDO Alus pagrabā, saņems kausu alus par brīvu. Pēc spēlēm, kuras Latvijas izlase plūks uzvaras laurus, kausu alus bez maksas saņems vēl 50 fani.

Turpinot pirms daudziem gadiem aizsākto tradīciju, arī šogad LIDO Alus pagrabs Pasaules Hokeja čempionāta laikā tiks pārveidots par fanu zonu, un šogad tas notiks sadarbībā ar Dinamo fanu klubu. Ikviens interesents šeit varēs noskatīties visas čempionāta spēles uz lielā ekrāna, sniegt savu atblastu mūsu izlases spēlētājiem un pārrunāt spēļu gaitu ar citiem faniem.

Kā kaismīgs hokeja fans varu apgalvot, ka vislabāk Pasaules Hokeja čempionāta atmosfēru var izjust nevis mājās pie televizora, bet gan īpaši šim nolūkam izveidotās vietās. LIDO Alus pagrabs, neskaitot Minsku, ir viena no labākajām vietām, kur baudīt Pasaules hokeja čempionāta atmosfēru. Ir nepieciešamais apgaismojums, lai redzētu spēles detaļas, kas diemžēl nav daudzās citās vietās, kā arī garšīgais LIDO alus, lai pilnasinīgi varētu just līdz mūsu izlases spēlētājiem, turklāt šogad LIDO saimnieks uzsauks aktīvākajiem faniem savu brūvējumu,” norāda Jānis Barkāns, Dinamo fanu kluba vadītājs.

Pasaules Hokeja čempionāta laikā alus patēriņš LIDO Atpūtas centrā, bet īpaši Alus pagrabā, ievērojami palielinās. Piemēram, pērnā gada maijā kopējais alus patēriņš Atpūtas centrā sastādīja aptuveni 15 000 litrus, no tiem 9 000 litri tika izdzerti tieši čempionāta laikā. Īpaši hokeja fani iecienījuši LIDO Speciālo alu, kas ir populārākā no visām trim LIDO alus šķirnēm arī ikdienā.

Latvijas hokejisti turnīru Minskas Arēnā, kā zināms, uzsāks jau šo sestdien, 10. maijā, ar spēli pret Somijas valstsvienību. Gan sestdien, gan arī citās dienās, kad norisināsies Latvijas hokeja izlases spēles, pirmie 50 hokeja fani LIDO Alus pagrabā varēs saņemt kausu LIDO alus bez maksas. Ja Latvijas hokejisti spēlē plūks uzvaras laurus, kausu LIDO alus bez maksas saņems vēl 50 aktīvākie hokeja fani, kuri rindu pie bāra letes ieņems pirmie. Tāpat visu Pasaules hokeja čempionāta laiku – no 9. līdz 25. maijam – LIDO Alus pagrabā darbosies čempionu akcija, kuras ietvaros, iegādājoties divus kausus LIDO alus, trešo varēs saņemt bez maksas.

Līdzīgi kā ikdienā, arī Pasaules Hokeja čempionāta laikā LIDO Alus pagrabā būs iespēja nobaudīt visas trīs LIDO alus šķirnes – LIDO Gaišo, LIDO Speciālo un LIDO Medalu, kā arī septiņu veidu alus kokteiļus – ķiršu, mohito ar laimu, pikantais ar čilli, ābolu-plūškoka, kolada ar kokosriekstu, ingvera un karameles, kā arī dzērveņu ar piparmētru. Tāpat būs pieejams plašs alus uzkodu klāsts no jaunās ēdienkartes.  

LIDO ATPŪTAS CENTRS BISTRO

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: