Rīgā atklās jaunu meksikāņu restorānu „TEX-MEX Republic”

Pievienots: 17.02.2014.Autors: Tex-Mex Republic Skatījumi: 1 / 512

Marta sākumā tirdzniecības centrā “Domina Shopping” restorānu tīkls “TEX-MEX” atklās jauna koncepta restorānu „TEX-MEX Republic”, kas apmeklētājiem piedāvās iespēju baudīt ASV un Meksikas apvienotās virtuves ēdienus. Jauno konceptu plānots ieviest visos Latvijā lielākās meksikāņu kulinārijas ķēdes „TEX-MEX” restorānos.

Jaunais restorāns „TEX-MEX Republic” ir esošā restorānu tīkla „TEX-MEX” atdzimšana jaunā veidolā, kurā tiks piedāvāti gan visiem zināmi, gan pavisam jauni, vēl nebijuši tex-mex pavāru mākslas ēdieni, kas apvieno labākos ēdienus no Teksasas un Meksikas reģionu virtuves. Restorāna ēdienkartes veidošanā piedalījies raidījuma “Mūsdienu Latvijas garša” finālists Artūrs Freibergs, kurš papildinājis ēdienkarti ar īpaši pikantiem tex-mex virtuves ēdieniem. Lai arī ēdienkartes pamats joprojām būs ASV un Meksikas robežā radusies virtuve, kā arī citu šo valstu reģionu gastronomiskie sasniegumi, taču piedāvājums būs krietni plašāks. To papildinās dažādu svētku speciālās ēdienkartes, tāpat arī attiecīgajai sezonai raksturīgās receptes. Tādējādi „TEX-MEX Republic” t/c „Domina Shopping” kļūs par daudzveidīgāko tex-mex virtuves restorānu Latvijā un visā Baltijā.

Sava jaunā koncepta starta vietu mēs apzināti izvēlējāmies tieši šeit, „Dominā”. Tas ir ne tikai viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Rīgā, bet savā ziņā arī atšķirīgs no pārējiem ar savu daudzveidīgo piedāvājumu. Būtiski, ka to apmeklē mums vajadzīgā mērķauditorija,” stāsta Aleksejs Krivcuns, restorānu „Tex-Mex” un “Tex-Mex Republic” mārketinga direktors.

Līdz ar „Tex-Mex Republic” pievienošanos t/c “Domina Shopping” nomnieku klāstam, droši varam teikt, ka pie mums iespējams nobaudīt īstu pasaules garšu - gan austrumu virtuvi, gan pašmāju un pavisam drīz arī meksikāņu. Pēc patīkamas iepirkšanās tirdzniecības centra veikalos, ikvienam „gardēdim” būs iespēja izvēlēties sev piemērotāko maltītes vietu kādā no mūsu 12 restorāniem vai kafejnīcām,” stāsta Ilze Brazeviča, t/c “Domina Shopping” vadītāja.

Atšķirībā no esošajiem „TEX-MEX” restorāniem – „TEX-MEX Republic” apmeklētāji varēs baudīt Latvijā plašāko burritos piedāvājumu, kas būs jaunā restorāna firmas zīme. Tāpat, piedāvājumā būs oriģināli izcilākie Teksasas burgeri Latvijā, ar pašceptu maizi un restorāna pavāru pagatavotām mērcēm, kas piešķirs tiem īpašas garšu sajūtas baudījumu. Restorāna meistardarbs būs izcilu grilētas gaļas ēdienu izvēle – nevainojami steiki, mutē kūstošas ribiņas un pikanti vistas spārniņi.

Ēdienu klāstā būs arī plaša izvēle ar visiem zināmiem un populārajiem ēdieniem no Teksasas un Meksikas virtuvēm – dažādu tipa enčiladas, fahitas, paeljas, kvesadillas, čimičangas, tostaditos u.c. Savukārt deserta ēdienkartes „nagla” būs pašgatavoti saldējumi.

Restorāna svarīga sastāvdaļa būs gardēžu veikaliņš, kur varēs iegādāties saldumus, dažādas mērces, eļļas, garšaugu maisījumus, marinējumus, tādā veidā ikvienam interesentam būs iespēja paņemt daļu tex-mex virtuves sev līdzi.

„TEX-MEX Republic” darbosies plašs bārs, kur būs pieejama izcilu vīnu izvēle – to karti palīdzējis veidot titulētais, Baltijas labākais vīnzinis, Ronalds Pētersons –, kā arī plašs kokteiļu klāsts un, protams, iespaidīgs tekilas un citu stipro dzērienu sortiments.

Šobrīd visā Latvijā ir 6 “TEX-MEX” restorāni, kas atrodas Rīgā, Salaspilī, Jūrmalā, Ventspilī un Liepājā. Jaunais restorāns t/c “Domina Shopping” iezīmēs jaunas ēras sākšanos – pakāpeniski arī visi pārējie restorāni tiks pārveidoti “Tex-Mex Republic” veidolā. Pirmais „Tex-Mex Republic” tiks ierīkots 137 m2 platībā, tā dizains ir veidots BOHO bezrūpībā, radot nepiespiestu un relaksējošu gaisotni. Restorānā būs 46 sēdvietas un tajā strādās 13 darbinieki.

TEX-MEX RESTORĀNI

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: