Durvis ver jauna kafejnīca – Saldi kafe

Pievienots: 26.04.2013.Autors: Zaiga Pauliņa, Saldi kafe īpašniece Skatījumi: 2 / 365

Publicitātes foto

Šodien, 26.aprīlī, visi nesteidzīgie dzīves un kafijas baudītāji tiek aicināti uz jaunas kafejnīcas – Saldi kafe, Baznīcas ielā 35, Rīgā pirmo darba dienu. Visas dienas garumā ikviens, kurš iegādāsies kafiju vai tēju, tiks pie pašceptas smalkmaizītes, mafina vai lielā cepuma par velti!

Saldi kafe atrodas netālu no vecās Ģertrūdes baznīcas, bijušās rāmēšanas darbnīcas telpās, mājīgā puspagrabiņā ar māksliniecisku auru.

Katru dienu kafejnīcā varēs baudīt garšīgu kafiju ar turpat ceptām smalkmaizītēm, kūkām un cepumiem. Siltā laikā rīta kafiju vai tēju ar jaunāko presi varēs baudīt svaigā gaisā tieši Baznīcas ielas saulainajā pusē.

“Pie mums būs gaidīti gan tie, kam vienkārši patīk papļāpāt pie kafijas krūzes, gan tie, kas kopā ar kafiju un kūku vēlas pieveikt sakrājušos dienas darbus. Mēs palutināsim atpūsties gribētājus ar gardām kūkām, bet strādāt gribētājus ar uzmundrinošu kafiju, interneta pieslēgumu un printeri steidzamiem drukāšanas darbiem!” atnākt ciemos aicina kafejnīcas veidotāji Dainis un Zaiga Pauliņi.

Šobrīd kafejnīcas telpās notiek Latvijas Mākslas akadēmijas glezniecības nodaļas maģistres Janas Nesterovičas gleznu izstāde.

Tā ir vieta, kur Saldi nobaudīt, Saldi pastrādāt, Saldi pasēdēt, Saldi brokastot, Saldi papļāpāt katru darba dienu.

Skat. profilu -  SALDI KAFE KAFEJNĪCA

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: