BarRadar ēd: CHEESE MOON

Pievienots: 07.11.2013.Autors: BarRadar Skatījumi: 2 / 975

Photo by BarRadar

Pavēlā rudens vakarā iegriezāmies nesen Sarkandaugavā Duntes biroju centra 1.stāvā atklātajā restorānā-picērijā Cheese Moon. Klusinātais apgaismojums, siltie interjera toņi un ērtie platie dīvāni pie galdiņiem uzreiz vedināt vedināja uzkavēties šeit ilgāk.

Ieraugot no ēdienkartes pasūtītos un vēlāk pasniegtos ēdienus, nopriecājāmies, ka uzsvars vietas nosaukumā ir liekams uz vārdu „restorāns” nevis „picērija”. Zinot pieticīgo Sarkandaugavas ēdināšanas iestāžu klāstu, bija patiess prieks sagaidīt no šīs vietas labu apkalpošanu un garšīgi pagatavotus un labi servētus ēdienus.

Photo by BarRadar

Nobaudījām (attēlos):

Photo by BarRadar

Klāt pie zupas un njoki var pasūtīt arī lejamo Valmiermuižas alu un glāzi vīna pēc izvēles.

Katrs no iepriekš minētajiem ēdieniem bija gana gards, garšvielots un sātīgs, ka pat nekārojās neko vairāk. Ja vien tikai kādu vieglu desertu noslēguma notij. Novērtējot desertu vizuāli, sākumā bija maza vilšanās, taču nobaudot keksveidīgajā kūciņā paslēpto silto patīkami rūgteno tumšo šokolādi kopā ar vaniļas saldējumu, domas uzreiz mainījās. Klāt malkotā Julius Meinl kafija  arī tīri labi iederējās.

Photo by BarRadar

Pie blakus galdiņiem vēl ieturējās divi pāri un ģimene ar bērniem. Vieta nebija pārpildīta ar apmeklētājiem, un tie paši uzvedās gana rimti un nodevās sarunām un ēdienu baudīšanai.  Kaut arī bija tikai viens viesmīlis, pasūtīto ēdienu un dzērienu nebija ilgi jāgaida. Apkalpošana laipna un korekta.

Pieejams bezmaksas WiFi. Auto stāvvieta –  klientiem1h par brīvu. Šī limitēšana mazliet nomāc, jo laiks te paiet nemanot, un, kā zināms, labu ēdienu un dzērienu ir jābauda nesteidzoties.

Rezumējot – prieks par labām vietām, kas atveras ārpus Vecrīgas un Rīgas Centra. Iesakām iegriezties!

CHEESE MOON RESTORĀNS

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: