BarRadar ēd: Zvejnieku sēta

Pievienots: 19.07.2012.Autors: BarRadar Skatījumi: 2 / 918

Photo by BarRadar

Krogs jeb zivju restorāns, kā paši īpašnieki to mēdz dēvēt, atrodas Salacgrīvā, blakus Rīgas-Tallinas šosejai A1. Ļoti labi saskatāms garāmbraucējiem un zināms vietējiem. Uz palodzēm atrodami un līdzi paņemami tūrisma bukleti par Salacgrīvas un tās apkārtnes apskates objektiem, teksti un kartes gan latviešu, gan angļu valodā.

Zvejnieku sēta iekārtota tradicionālā krogu vai traktieru stilā ar masīviem koka krēsliem, galdiem, senatnīgām petroleja lampām un dažādiem jūrniecības atribūtiem – mazo kuģīšu modeļi, kuģa stūre, gliemežvāki. Pie sienām melnbaltas fotogrāfijas. Dienas piedāvājums tiek uzrakstīts ar krītu uz melnas tāfeles. Ēdieni tiek pasniegti sarkanīgos māla traukos.

Ārpusē arī izvietoti galdiņi zem saulessargiem, kur var ieturēties siltās vasaras dienās.

 

Nobaudījām:
Līdakas gabaliņi ar piedevām – Ls5
Strauta forele – Ls4,80 (attēlā)
Melleņu zupa ar saldējumu – Ls2,50 (attēlā)
Cappuccino – Ls1,50

Patika

Interjers, nesteidzīgā gaisotne, ērtie un pasmagie koka krēsli vai dīvāni, kuros var laiski atlaisties, baudot tasi kafijas. Turklāt tīri garšīgas kafijas. Piemēram, ar svaigi ceptu melleņu kūkas gabaliņu.

Padomāts par mazajiem apmeklētājiem. Vietas pie zemajiem galdiņiem, izkrāsojamie attēli, krāsainie zīmuļi, flomāsteri.

Nepatika

Kaut arī ēdienkartē pieejami vairāki ēdieni ar zivīm, tomēr nogaršojot divus no tiem, sapratām, ka te ir tā pati vaina kā vairums Latvijas ēstuvēs, galīgi nav piedomāts pie garšvielām vai konkrētai zivij piederīgu mērci. Rezultātā, ēdiens diezgan bezgaršīgs.

Saldais ēdiens garšīgs, bet arī tiek pasniegts bez noformējuma. Melleņu zupai ar saldējumu piedomāju klāt piparmētru lapiņu vai mandeļu skaidiņas.

Gaumes lieta

Tumši sarkanie māla trauki un bordo papīra salvetes galda servējumam piešķīra smagnējumu, bet tas, protams, gaumes lieta.

Zvejnieku sētas profils BarRadar meklētājā >>>

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: