Music Factory A Nice Place

Bārs
Citadeles 2, Rīga
Ieteikt:
Pēdējās izmaiņas: 27.03.2013.
Profila skatījumi: 765 / mēneša laikā: 1
Publicitātes foto

„Music Factory A Nice Place” darbojas kopš 2011. gada 18. februāra. Klubs ir muzikāli daudzpusīgs, ar plašu dzērienu piedāvājumu, mīkstiem dīvāniem un „pufiem”, mājīgu atmosfēru, VIP zonu, ērtu backstage un skatuvi ar vienu no labākajām skaņas un gaismas iekārtām, kādas sastopamas Rīgas klubos.

Bāra durvis tiek atvērtas no plkst. 20:00 līdz pēdējam klientam, katru nedēļas nogali - ceturtdienās, piektdienās, sestdienās. Pārējās dienās ir iespēja klubu izīrēt. Telpu ietilpība spēj nodrošināt kārtīgu ballīti līdz pat 150 – 200 apmeklētājiem. „Happy Hour” no 1:00 – 2:00 naktī.

„A Nice Place” darbība pārsvarā orientēta uz alternatīvās, rock, kā arī smagās mūzikas koncertiem, tomēr jazz/ blues/ etno klubam un tā apmeklētājiem arī nav svešs. Tiek organizēti arī pasākumi ar DJ setiem, funk breakbeat, jazz, blues, rock ieskaņās.

Ceturtdienas ir nokristītas par „Inteliģentajām Ceturtdienām”, kurās notiek jazz/blues mūzikas koncerti, improvizācijas teātra izrādes un pat ekstravaganti vēderdeju šovi. Šis pasākumu komplekss ir atvērts visam jaunajam un netradicionālajam.

Papildus koncertiem un ballītēm „Music Factory A Nice Place” piedāvā arī atpūtas kompleksa pakalpojumus, kurā darbojas trīs dažādas pirtis (turku pirts, sauna, infrasarkanā pirts), karsts džakuzī un arī baseins, kurā veldzēties pēc kārtīgas izsutināšanās. Atpūtas kompleksā ērti var justies līdz 30 cilvēkiem un to iespējams izīrēt gan kopā ar kluba telpām, gan atsevišķi.

Papildus piedāvājam:
• Free WIFI
• Projektors un lielais ekrāns
• Galda spēles
• Karaoke, ko var palaist jebkurā brīdī pēc klientu vēlmes
• Profesionāla fotogrāfa un videooperatora pakalpojumi

Darba laiks
Šodien: nestrādā
t: 27001122
aniceplace.lv

Pieejams

Dzīvā mūzika WiFi

Vērtējums

Ēdiens:
1
Apkalpošana:
1
Atmosfēra:
3

Atrašanās vieta kartē

Atrast līdzīgas vietas »

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


Music Factory A Nice PlaceBārs
Citadeles 2, Rīga
E-pasts:
Ziņa: