Latvijā strauji pieaug burgeru popularitāte

Pievienots: 22.07.2014.Autors: Tex-Mex Republic Skatījumi: 1 / 219

Foto: Mex Burgers

Līdz ar straujo patērētāju pieprasījumu pēc burgeriem – Latvijā lielākais meksikāņu restorānu tīkls “Tex-Mex” savā ēdienkartē iekļāvis jaunatklātā restorāna „Tex-Mex Republic” oriģinālos burgerus, kas tiek pagatavoti no kvalitatīvākās Latvijas gaļas, pašceptas maizes un restorāna pavāru pagatavotām mērcēm.

Neilgi pēc ēdienkartes pilnveidošanas, restorāna apmeklētāji jau noteikuši savu burgeru TOP 3. Ļoti iecienīts kļuvis pikantās liellopa gaļas “Bull Burgers”, kura sastāvā ietilpst pašu gatavota maize, bekons, siers un graudu sinepju mērce.

Foto: Bull Burgers

Arī liellopa gaļas “Mex Burgers” ir gatavots no pašu veidotas maizes, gvakamoles un Pico de Gallo mērcēm, halapenjo pipariem, sieru un marinēti sīpoli. Zīmīgi, ka gvakamoles mērces pamatā ir avokado un, lai arī tā oriģināli nāk no Meksikas, nosaukums cēlies no senās Acteku valodas – ahuacatl (avokado) un molli (mērce). Savukārt Pico de Gallo mērce nāk no Spānijas virtuves. Šīs piedevas ļauj izbaudīt dažādu vēsturiski nozīmīgu kultūru ēdienus, tostarp novērtēt, kā tos apvieno restorānu “Tex-Mex” pavāri.

Savukārt jēra gaļas cienītāji var izgaršot “Cordero Burgers”, kam komplektā ar pašu gatavotu maizi tiek piedāvātas sulīgas dārza veltes – ledus salāti, tomāti, gurķi. Šo kulināro salikumu ikvienam ir iespēja izbaudīt kopā ar zilā siera mērci. Katram burgeram piedāvājumā klāt ir arī piedevas – salāti, frī kartupeļi un sarkanā salsa.

Foto: Cordero Burgers

Šopavasar atklājot jaunā koncepta restorānu “Tex-Mex Republic” – mēs vienlaikus radījām arī jaunu ēdienkarti, kur viena no būtiskākajām sastāvdaļām bija tieši oriģinālie Teksasas burgeri. Ņemot vērā, ka līdz ar „Tex-Mex Republic” restorāna atklāšanu tiek iezīmēta jauna ēra – proti, pakāpeniski arī visi pārējie restorāni tiek pārveidoti jaunā koncepta veidolā, – tikai loģiski, ka pieprasītos burgerus mēs ieviešam „Tex-Mex” restorānu tīklā visā Latvijā. Strādājot pie ēdienkartes, mēs vēlējāmies izcelt faktu, ka katru ēdienu gatavojam īpaši - paši cepam maizi, paši gatavojam mērces un pielāgojam tās katra burgera konkrētajai specifikai. Īpaši lepojamies ar to, ka burgeros izmantojam Latvijā audzētu liellopu gaļu,” atzīmē restorānu tīkla “Tex-Mex” mārketinga direktors Aleksejs Krivcuns.

TEX-MEX RESTORĀNI

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: