LIDO sāk piedāvāt atvērto brokastu bufeti

Pievienots: 13.11.2013.Autors: Lido Skatījumi: 2 / 716

LIDO brokastu bufete, publicitātes foto

Pēc LIDO veiktās aptaujas tikai 22% cilvēku Latvijā brokastis uzskata par svarīgāko dienas ēdienreizi. Lai atjaunotu brokastu nozīmīgumu ēdienkartē, no 15.novembra LIDO katru dienu piedāvās atvērto brokastu bufeti, kurā, samaksājot vienu cenu, iespējams baudīt visu brokastu ēdienu piedāvājumu. Brokastu bufete darbosies LIDO Ģertrūde, LIDO Vērmanītis un LIDO Lidosta.

Lai arī lielākā daļa jeb 40% cilvēku LIDO veiktajā aptaujā* norāda, ka vienlīdz kārtīgas maltītes ietur visas dienas garumā, tomēr 27% cilvēku atzīst, ka dienas laikā ēd maz un lielākā ēdienreize ir vakariņas un tikai 22% uzskata, ka brokastis ir svarīgākā ēdienreize. Brokastis vairāk ēd sievietes, bet vakariņošanu kā galveno ēdienreizi vairāk piekopj vīriešu kārtas pārstāvji. Populārākie ēdieni brokastīs ir auzu pārslu biezputra un dažādos veidos pagatavotas olas.

Atvērtās brokastu bufetes pasaulē ir ļoti populāras un pēdējā gada laikā aktualizējušās arī Latvijā. Pie mums gan vairāk parādās brīvdienu brunch jeb vēlās brokastis, taču ir samērā maz iespēju darba dienās Rīgā pabrokastot pēc zviedru galda principa,” komentē AS LIDO Valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa. „Tā kā brokastis no uztura speciālistu viedokļa tiek uzskatītas par dienas svarīgāko ēdienreizi, kam būtu jāsastāda vismaz 30% no dienas kopējām ēdienreizēm, lai uzņemtu enerģiju visai dienai, nolēmām ieviest iespēju katru dienu paēst spēcinošas un bagātas brokastis LIDO par pieņemamu cenu: 3,48 LVL un papildināt šķīvi, cik vien tīk.

Pēc speciālistu novērojumiem cilvēkiem, kuri regulāri ēd brokastis, ir:
·         lielāka enerģija, mazāks nogurums un labākas koncentrēšanās spējas;
·         mazāks aptaukošanās risks;
·         labāks cukura un holesterīna līmenis, tie retāk piedzīvo pārēšanos pēc izsalkuma brīžiem;
·         vieglāk atturēties vakarā no ēšanas, kas veicina aptaukošanos.

LIDO Brokastu bufete no 15.novembra strādās katru dienu LIDO Ģertrūde, LIDO Vērmanītis un LIDO Lidosta.

Brokastu bufetes piedāvājumā ietilpst siltais brokastu galds - vairākos veidos pagatavotas olas, ceptas desiņas, cepts bekons, auzu pārslu putra ar žāvētiem augļiem, aukstais brokastu galds – biezpiens, rasols un dažādi citi salāti, svaigi dārzeņi, dažādas mērces, maizes galds – dažādu veidu maizes, svaigo sieru maisījumi, siers un gaļa, bulciņas un pīrāgi.  Brokastu cenā ietilpst arī brokastu kafija un ūdens ar citronu.

Cena LIDO Vērmanītis un LIDO Ģertrūde 3,48 LVL, LIDO Lidosta 5,27 LVL.

Brokastu darba laiki:
Darba dienās 08.00-10.00 LIDO Ģertrūde un LIDO Lidosta, 09.00-11.00 LIDO Vērmanītis.
Brīvdienās S., Sv. 08.00-11.00 LIDO Ģertrūde, Sv. 09.00-11.00 LIDO Lidosta un Sv. 10.00-12.00 LIDO Vērmanītis.

*aptauja veikta internetā aptaujājot vairāk nekā 1000 respondentu.

LIDO VĒRMANĪTIS BISTRO

LIDO ĢERTRŪDE BISTRO

LIDO LIDOSTA BISTRO

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: