Save my day - jauns īpašas kvalitātes kafijas koncepts Rīgas centra tunelī

Pievienots: 10.03.2017.Autors: Save my day Skatījumi: 2 / 469

Free stock photo pixabay.com

Šodien Rīgā tiek atvērta jauna vieta, kur baudīt kafiju. Save my day ir ambiciozs un interesants īpašas kvalitātes kafijas koncepts, kas piedāvās augstākās kvalitātes kafiju un ēdienu par ļoti zemu cenu līdzi ņemšanai un tiks atvērts vienā no gājēju plūsmas noslogotākajām vietām Rīgā - ZZ gājēju tunelī zem 13.janvāra ielas (virzienā no universālveikala Stockmann uz Vecrīgu). Espresso bāra atklāšanas diena ir 10.marts, kad ikvienam interesentam būs iespēja nobaudīt Save my day kafiju Cappuccino, Flat white vai Americano par brīvu.

Atliek vien baristai ausī pačukstēt vārdus "Make the Tunnel Great Again!" vai "Lai tunelis atkal kļūst lielisks!" un barista jums pagatavos jūsu iemīļoto kafijas veidu. Maģiskā frāze tika izvēlēta, balstoties uz Save my day koncepta galveno mērķi, cerot, ka tas liks cilvēkiem aizdomāties un noticēt, ka kopā mēs varam padarīt Rīgas tuneļu vidi patīkamu un saistošu.

Publicitātes foto

Uzņēmuma īpašnieki austrāliešu arhitekts un dizainers Enlai Hooi un pašmāju jurists un grupas "Polifauna" frontmens Andris Strazds pirmo reizi satikās grupas "Rhye" koncertā Viļņā. Vēlāk, atkal satiekoties Rīgas naktslokālos, radās ideja par kafijas vietas atvēršanu, jo Enlai un Andra ieskatā Rīgā kafija līdzi ņemšanai pārsvarā ir nepamatoti dārga, cenai neatbilstot saņemtās preces kvalitātei, turklāt apkalpošanas laiks pārsvarā ir pārāk ilgs. 

Pēdējo pusgadu Enlai un Andris ir tikušies ar desmitiem labāko pašmāju un ārzemju kafijas grauzdētājiem un pupiņu pārdevējiem, lai atrastu vislabākās kafijas pupiņas, grauzdētavu, baristas un receptes dzērieniem, kurus piedāvāt Save my day tirdzniecības vietā - ZZ gājēju tunelī zem 13.janvāra ielas no Stockmann uz Vecrīgu. Save my day piedāvājumā tāpat būs atrodami iepriekš safasēti veselīgi un garšīgi ēdieni līdzi ņemšanai gan brokastīm, gan dažādi našķi.

"Kopā ar lielisko Save my day komandu - Sintiju, Edvardu, Līvu, Elzu, Jēkabu, Gundaru un mūsu baristām esam pēdējos mēnešus cītīgi strādājuši un iesākto darbu turpināsim, lai padarītu mūsu tirdzniecības vietu gaumīgu un pievilcīgu, kā arī pieteiktu Save my day kā nopietnu spēlētāju kafijas līdzi ņemšanai tirgū Rīgā," saka uzņēmuma dibinātāji.

Gājēju tuneļa lokācijas vietas izvēle šķita riskanta, taču atrašanās vietas ērtuma, izmaksu un uzdrīkstēšanās ziņā likumsakarīga, jo, lai gan tunelis daudzu Rīgas iedzīvotāju apziņā un zemapziņā ir neomulīga vieta, tomēr īsti objektīva pamatojuma tam nav. Save my day, sadarbojoties ar Rīgas domes pārstāvjiem, plāno uzlabot un sakārtot šo vidi, kas būtībā var notikt arī pats no sevis, ja šajā vietā atvērtu vairāk biznesu, kuri piedāvātu iedzīvotājiem interesējošus, kvalitatīvus produktus par saprātīgām cenām, ko atļauj nodrošināt salīdzinoši nelielā telpu nomas maksa un izdevīgā atrašanās vieta. 

 

 

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: