LIDO atklājis jaunu restorānu Ādažu tirdzniecības centrā „Apelsīns”

Pievienots: 01.09.2016.Autors: Lido Skatījumi: 2 / 316

Publicitātes foto

Trešdien, 31. augustā, ar LIDO Uztura skolas atvērto meistarklasi tika svinīgi atklāts jaunā dizaina koncepta LIDO restorāns Ādažos. Tas ir jau vienpadsmitais LIDO restorāns Latvijā un vienīgais ārpus Rīgas. Tā izveidē uzņēmums investējis 450 tūkstošus eiro. Jaunais restorāns atrodas tirdzniecības centrā “Apelsīns” un apmeklētājiem piedāvā gandrīz 200 dažādus ēdienus un dzērienus.

Restorāna, kas vienlaikus var uzņemt līdz 120 viesiem, atklāšanas pasākumā bērni un viņu vecāki pulcējās uz LIDO Uztura skolas atklāto meistarklasi, kurā uzzināja gan galda klāšanas, gan veselīga uztura pamatprincipus. LIDO uztura speciālistes Alises Kindzules vadībā bērni apguva “šķīvja likumu” jeb padomus, kā pareizi plānot ēdienreizi, lai tajā būtu visas ikdienā nepieciešamās uzturvielas. Bērni ar īpašu degsmi un rūpību apguva galda klāšanas pamatus un pie skaisti klātā galda ar gandarījumu baudīja pašu izvēlētos ēdienus.

LIDO pārliecība jau gandrīz 30 gadus paliek nemainīga - ēdieniem nepievienojam ķīmiju un galdā liekam tikai labāko no pašmājās audzētā, jo vēlamies, lai Latvijas iedzīvotāji ēd visveselīgāk pasaulē. Vasaras sākumā atvērām divus restorānus Berlīnē, šajā laikā no vāciešiem esam mācījušies vēl pedantiskāku attieksmi un guvuši apliecinājumu, ka mūsu bezkompromisa pieeja ēdiena kvalitātei un katrai interjera detaļai tiek augstu novērtēta. Tāpēc ādažniekus, no tuvuma un tāluma atbraukušus viesus jaunajā restorāna uzņemsim vēl pieredzējušāki,” uzsver Gunārs Ķirsons, AS LIDO īpašnieks un Padomes priekšsēdētājs.

Ādažos LIDO atklāšana ir gaidīts notikums, ko apliecināja Ādažu domes priekšsēdētājs Māris Sprindžuks, kurš piedalījās atklāšanas pasākumā un kopā ar Gunāru Ķirsonu un uzņēmuma Valdes priekšsēdētāju Ritu Auziņu svinīgi pārgrieza sarkano lentu.

LIDO ir Latvijas virtuves vizītkarte jau teju trīsdesmit gadus un lepojamies, ka uzņēmums attīstās Latvijā un ārpus tās robežām. Ādažos jūtamies ļoti gaidīti un esam rūpīgi gatavojušies, lai ādažniekus un viesus sagaidītu ar lielisku maltīti,” pauž R.Auziņa. “Mūsu uzņēmumu lielākā vērtība ir un paliek dabīgs, svaigs un veselīgs ēdiens, un vēlamies to popularizēt arī plašākā sabiedrībā. LIDO Uztura skolas ietvaros nepilnos trijos gados zināšanas par veselīgu uzturu ir apguvuši vairāk nekā 10 tūkstoši skolēnu Latvijā, tāpēc līdz ar mācību gada sākšanos jauno restorānu atklājām zinību noskaņās. Uztura skola arī šogad turpinās bez maksas veselīga uztura zinībās izglītot 1. līdz 12. klases skolēnus.

Restorāna jaunā dizaina, kas atbilst Berlīnē atvērto ĶIRSONS restorānu konceptam, autore ir māksliniece Evija Ķirsone, kura izstrādājusi iekārtojumu, kas ēdienreizi ļauj baudīt skaistā, mājīgā un latviešu tradīcijām caurvītā interjerā. 

LIDO

Bistro
Rīgas gatve 5 (t/c “Apelsīns”, Ādaži), Ādažu novads
Šodien: 09:00-22:00

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: