Rīgā atklāta jauna, gaumīga e-picērija

Pievienots: 17.03.2016.Autors: Pica Rīga Skatījumi: 4 / 839

Rīgā atklāta jauna, augstas klases e-picērija “Pica Rīga”, kas izpatiks katra gardēža gaumei un garšas kārpiņām. Jaunā picu meistarnīca ir ģimenes lolots uzņēmums, kas tā vien smaržo pēc kvalitātes, ģimenes tradīcijām un augstākā labuma ingredientiem.

Bērziņu ģimene jau vairākās paaudzēs var lepoties ar meistarīgiem pavāriem, kas pieprot savu arodu. Nu receptes, kas tapušas ģimenes svētku reizēs un īpašās “meistardarbnīcās” ģimenes un draugu lokā, apkopotas un pilda “Pica Rīga” piedāvājumu klāstu. Oriģinālās picas, kurām līdzīgas nav atrodamas nedz citviet Rīgā, nedz ārpus Latvijas robežām, turpmāk būs pieejamas gurmāniem Teikā, Čiekurkalnā, Purvciemā, Pļavniekos, Dreiliņos, Dārzciemā, Rīgas centrā, Juglā, Mežciemā, Grīziņkalnā, Mežaparkā, Berģos, Bukultos un Priedkalnē.

Picas dzimtenē Itālijā to sauc par cornicione, labākie picas meistari – amerikāņi to sauc par crust, latviešu valodā tas varētu skanēt – picas kraukšķis jeb picas garoziņa. Mūsu picas noslēpums slēpjas tajā, ka picas maliņa ir tāda pati kā tās apakšiņa – īpaši plāna un kraukšķīga,” stāsta “Pica Rīga” veidotājs Normunds Bērziņš.



Jaunās e-picērijas gardumi ne vien radīti vietējai gaumei, bet īpaši uzsver svaigu, augstvērtīgu un īpaši izmeklētu sastāvdaļu izmantošanu.
Mums ir svarīga kvalitāte, nevis kvantitāte, tāpēc, izvēloties produktus, varam apčubināt katru salātu lapiņu un pārcilāt katru tomātiņu, lai pie klienta nonāktu pati labākā maltīte. Turklāt mēs cenšamies izmantot tikai vietējos produktus, izņēmums ir kāda īpaši eksotiska garšviela vai citas, Latvijā nepieejamas sastāvdaļas. Īpaši lepni esam par mūsu sadarbības partneriem, kas piegādā gardu gaļu no Latvijas laukiem,” uzsver “Pica Rīga” veidotāja Eva Broda – Bērziņa.

Šobrīd www.picariga.lv tiek piedāvātas 10 veidu picas, kas pieejamas TIKAI uz pasūtījumiem. Sekojot uztura tendencēm, picu klāstu papildina arī uzkodas – dažādi bezglutēna čipsi ar jūras sāli. Nākotnē katrai picai plānots piemeklēt atbilstošu vīnu.

 

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: