Jaunās piena šokolādes Tagad ballīte

Pievienots: 15.03.2016.Autors: Laima Skatījumi: 1 / 343

Foto Kristaps Bardziņš

Aizvadīto ceturtdien, 10. marta pēcpusdienā, vienā no Rīgas iecienītākajām jauniešu pulcēšanās vietām, pilsētas bārā Vest, norisinājās Latvijā mīlētākā saldumu zīmola Laima jaunās piena šokolādes Tagad ballīte. To apmeklēja desmitiem pašmāju žurnālisti, vadošie kulinārijas un dzīvesstila blogeri un slavenības, lai kopīgi nodotos saldajām svinībām.

Pasākuma oficiālo daļu atklājot, prezentācijas vadītājs – allaž enerģiskais Mārtiņš Kapzems – klātesošos iepazīstināja ar Laimas mūsdienīgajām pārmaiņām, proti, jauno Tagad piena šokolādi, tās ideju, vizuālo identitāti un sešām oriģinālajām garšām - klasiskās piena šokolādes, sprakšķošās zemenes, banānu kraukšķu, sāļās karameles, popkorna un drupinātu lazdu riekstu. Vairāk par Laimas un Tagad plāniem pastāstīja uzņēmuma pārstāvji - zīmola Laima mārketinga vadītāja Maija Brūkle un Orkla Confectionery & Snacks Latvija valdes priekšsēdētājs Eriks Smits-Hansens, kuri viesiem atklāja Tagad stāsta burvību.



Jaunā Tagad piena šokolādes līnija ir kaut kas jauns Latvijas tirgum. Tā ir augstākā piena šokolādes kvalitāte, ko raksturo īpaši maigā struktūra apvienojumā ar drosmīgām un pārsteidzošām garšām, kas saistās ar jautrību, dzīves baudīšanu un uzdrīkstēšanos. Arī šokolādes tāfelīšu iepakojumi runā paši par sevi, izsakot iedrošinājumu ikvienam ķert mirkli,” stāsta Maija Brūkle.

Šokolādes Tagad vēstnešu lomā iejutās sešas radošas personības no pašmāju slavenību vidus, tieši tagad demonstrējot to, ko jau sen bija vēlējušās izdarīt, tādējādi iedrošinot arī citus būt drosmīgiem savu lēmumu pieņemšanā un rīcībā.



Dziedātāja Samanta Tīna klātesošos pārsteidza, pirmo reizi ēdot eksotiskās jūras veltes austeres, radio personība Toms Grēviņš izmēģināja savas dziedāšanas prasmes, izpildot grupas Rolling Stones leģendārās dziesmas I Can’t Get No Satisfaction karaoke versiju, savukārt mūziķis un grupas Gain Fast solists Kaspars Zlidnis pierādīja, ka ugunīgo salsas deju var izcili nodejot arī bez iepriekšējas pieredzes, uzaicinot uz deju kādu nejauši izvēlētu dāmu no viesu vidus.

Turpinājumā TV seja Ketija Šēnberga ļāvās drosmīgām vizuālām pārmaiņām, iegūstot ilgi kāroto rozā matu krāsu, top frizieres Dianas Payton vadībā. Modes zīmola QooQoo dizainere Aļona Bauska meistarīgi vadīja savu pirmo publisko tējas ceremoniju, paralēli komentējot šī procesa nozīmīgumu pašas ikdienā un, visubeidzot, The Slowest Way to Rio ekspedīcijas dalībnieks Kārlis Bardelis ar satelīttelefona palīdzību sazinājās ar septiņkārtējo ASV čempionu biatlonā Raimondu Dombrovski, veicot pirmos sagatavošanās soļus savam vērienīgajam ceļojumam uz Brazīliju.

Pēc drosmīgajiem un aizraujošajiem priekšnesumiem viesi turpināja tvert pasākuma iedvesmojošo atmosfēru, cienāties ar gardajām uzkodām, izgaršot plašo Tagad šokolāžu klāstu, nodoties jautrām fotografēšanās aktivitātēm, kā arī vienkārši baudīt labu kompāniju talantīgās pasākumu dekoratores Baibas Prindules pārdomāti iekārtotajās Vest telpās, kas pauda patiesi pavasarīgu noskaņu. Sešas dažādās piena šokolādes garšas bija izceltas uz T burta formas veidā un Tagad konceptam pieskaņoti dekorētā svinību galda.



Kā pasākumā tapa zināms, zīmolam Laima šī sezona ir iesākusies ar mūsdienīgām pārmaiņām, kad, aktīvi uzsākot piena šokolādes ražošanas attīstīšanu, zīmols uzrunā jauniešus ar iedvesmojošo nosaukumu Tagad, kas kalpo kā iedrošinājums negaidīt īsto brīdi, bet izmantot esošo un rīkoties tieši tagad. Arī šokolādes iepakojuma vizuālais un tekstuālais ziņojums radīts, lai uzrunātu, ne tikai prezentējot pašu šokolādi un tās garšas, bet arī personīgi nododot sabiedrībai atgādinājumu uzdrīkstēties un rīkoties.

Vest

Kafejnīca
Stabu iela 1, Rīga
Šodien: nestrādā 10:00-02:00

 

 

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: