Restorāns Riviera ar simbolisku gājienu pa Antonijas ielu no dienvidiem pārceļas uz ziemeļiem

Pievienots: 01.10.2015.Autors: Riviera Skatījumi: 2 / 634

Publicitātes foto

Vakar, 30. septembrī, ar simbolisku un neierastu gājienu Rīgas klusajā centrā restorāna Riviera komanda no Antonijas ielas 13 pilnībā pārcēlusies uz jauno mājvietu – jūlijā atklāto Vidusjūras reģiona valstu virtuves ēdienu restorānu Riviera – Dzirnavu ielā 31.

Pārcelšanās svinību ietvaros Riviera līdzīpašnieku – šefpavāra Jāņa Sokolovska un someljē Eduarda Jakuševska – vadībā restorāna komanda simboliskā gājienā pa Antonijas ielu pārcēla pirmizveidotā restorāna, Antonijas ielā 13, iedzīvi uz šovasar jaunatklāto otro restorānu, Dzirnavu ielā 13. Lai pārceltu visu vīnu un kulinārijas buķeti vienuviet – restorāna darbinieki, kopīgi apvienojot spēkus ar uzticamākajiem klientiem, ņēma rokās labākos dzērienus, gardākos sierus, biezākās pavārgrāmatas, virtuves traukus un, šķērsojot Dzirnavu ielu, devās no līdzšinējās dienvidu Rivieras uz jauno ziemeļu Rivieru.

Klusais centrs ir Rīgas vēsturiskā daļa, tādēļ pašsaprotami, ka arī Antonijas ielas skaistajai ēkai, kurā līdz šim mājoja Riviera, ir pienācis laiks rekonstrukcijai. Taču jebkuras pārmaiņas ir uz labu, tādēļ ierasto atvadu ballīšu vietā sarīkojām līksmas pārcelšanās svinības,” stāsta restorāna līdzīpašnieks un šefpavārs Jānis Sokolovskis.

Publicitātes foto

Turpmāk Riviera viesus gaidīs jaunajās, 256 m2 plašajās restorāna telpās Dzirnavu ielā 31, ar 110 sēdvietām un 95 m2 lielo āra terasi. Jaunais atpazīstamā zīmola Riviera restorāns ir veidots zilos, klusinātos toņos, lakoniski elegants un papildināts ar svaigiem dizaina elementiem.

Ēdienkarte ir restorāna šefpavāra un līdzīpašnieka, vairāku starptautisku kulinārijas konkursu laureāta, Jāņa Sokolovska veidota. Pēc viņa vārdiem, tajā apvienoti labākie produkti mūsu reģiona gardēžiem saprotamā pagatavošanas veidā, ar Riviera raksturīgo, pazīstamo garšu. Restorānā tiek pasniegti mūsmāju un pasaules labāko produktu salikumi, kas atklāj restorānam ierastas, kā arī jaunas garšas nianses. Savukārt restorāna vīna karti ir izstrādājis pazīstamais someljē un Riviera līdzīpašnieks Eduards Jakuševskis, apvienojot labākos vīnus no vairākām valstīm un reģioniem.

Riviera

Restorāns
Dzirnavu iela 31, Rīga
Šodien: 12:00-23:00

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: