LIDO maratonistiem nodrošinās uztura speciālista atbalstu un piedāvās īpašus ēdienus

Pievienots: 10.05.2015.Autors: Lido Skatījumi: 1 / 232

Lido, publicitātes foto

LIDO kā Lattelecom Rīgas maratona oficiālais produktu partneris Makaronu ballītē skrējiena dalībniekiem piedāvās īpaši izstrādātus, ogļhidrātiem bagātus ēdienus. Tos jau iespējams rezervēt iepriekšpārdošanā līdz pat trešdienas, 13. maija pusnaktij, apmeklējot Lattelecom Rīgas maratona oficiālo mājas lapu.

Sestdienas, 16. maija vakarā maratona dalībnieki īpaši aicināti apmeklēt LIDO izbraukuma ēdināšanas telti 11. novembra krastmalā, lai pasaulē tradicionālās pirms maratona Makaronu ballītes (Pasta party) ietvaros uzlādētos skrējienam ar LIDO īpašajiem maratona ēdieniem – pilngraudu pastu ar Boloņas mērci un „maratonista spēka uzkodu” – bulgura salātiem, jogurtu ar musli un banānu. Ēdienu komplektu skaits būs ierobežots, tāpēc tos maratona dalībnieki var rezervēt iepriekšpārdošanā maratona oficiālajā mājas lapā (https://www.rigasmaratons.lv/shop.aspx), iegādājoties kuponu, kuru varēs saņemt vienlaicīgi ar maratona numuru. Kuponu pret ēdiena komplektu varēs apmainīt Makaronu ballītē 16. maija vakarā no plkst. 17.00 līdz 20.00.

Īpaša uzmanība veselīgam uzturam tiks pievērsta arī Olimpiskajā sporta centrā notiekošajā EXPO, kur pirmo reizi maratona vēsturē tā dalībniekiem līdz ar numura saņemšanu būs iespēja bez maksas konsultēties ar uztura speciālisti. Sestdien, 16. maijā maratona EXPO hallē visas dienas garumā darbosies LIDO stends, kur ikviens varēs bez maksas saņemt LIDO uztura speciālistes Alises Kindzules konsultāciju, iegūt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem, kā arī savā īpašumā iegūt noderīgu veselīga uztura rokasgrāmatu.

Mēs lepojamies, ka LIDO kā veselīga dzīvesveida un uztura atbalstītājs ir vienīgais ēdināšanas uzņēmums Latvijā, kas ikdienā strādā roku rokā ar savu uztura speciālisti. Ar Alises Kindzules līdzdalību LIDO nemitīgi turpina ieviest ēdienkartē arvien jaunus un veselīgus ēdienus, lai piedāvātu vēl plašākas izvēles iespējas mūsu klientiem. Mums ir liels prieks jau tradicionāli piedalīties maratonā ne tikai ar LIDO skrējēju komandu, bet arī nodrošinot īpašu ēdienkarti, kurā sev piemērotu izvēli atradīs gan skrējēji, gan viņu atbalstītāji. Maijā aicinām visus aktīva dzīvesveida piekritējus uz LIDO bistro, lai iegūtu jaunas idejas veselīgiem garšu salikumiem no LIDO uztura speciālistes,” stāsta Rita Auziņa, AS LIDO valdes priekšsēdētāja.

LIDO izbraukuma ēdināšanas telts 11. novembra krastmalā darbosies abas maratona dienas 16. un 17. maijā, rūpējoties gan par skrējēju, gan viņu atbalstītāju ēdienkarti.

Gan sestdien, gan svētdien uz maratona skatuves un Rīgas ielās jaunākos maratona dalībniekus izklaidēs LIDO pasaku tēli. Ar tiem nofotografējoties un foto iesūtot LIDO sociālajos tīklos, ikvienam būs iespēja laimēt noderīgas balvas.

Arī šogad LIDO komanda aktīvi startēs dažādās distancēs, dalībai Lattelecom Rīgas maratonā piesakot vairāk nekā 150 uzņēmuma darbinieku. Tradicionāli LIDO rūpēsies arī par maratona brīvprātīgo palīgu ēdināšanu.
 

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: